Werken in de ouderenzorg

Ben jij van plan om aan de slag te gaan binnen de ouderenzorg of wil je er meer over weten? Bij buro Nexus kunnen wij jou hierbij helpen. Als detacheerder in de zorg vinden wij opdrachten die bij jou passen. In dit blog geven wij antwoord op alle vragen die je hebt omtrent werken in de ouderenzorg. Lees snel verder!

Wat betekent werken in de ouderenzorg eigenlijk?

In de ouderenzorg draait alles erom dat jij jouw cliënten elke dag een bijzondere dag bezorgt. Jij luistert naar de wensen van jouw cliënten en zorgt voor de welzijn en de gezondheid van de ouderen. Werken in de ouderenzorg betekent: werken met je hart. Het kan soms zwaar zijn, maar elke dag maak jij het verschil. Binnen de ouderenzorg gaat het niet alleen om het bezorgen van een glimlach op het gezicht van de ouderen. Je bent ook bezig met de verzorging van jouw cliënten, het regelen van de medicatie en je zorgt ervoor dat de cliënt zich niet verveelt. Werken in de ouderenzorg is leerzaam, uitdagend en dankbaar. Zo vertelt onze zorgprofessional Esther dat ze dagelijks bepaalde routes loopt, verspreid over vier afdelingen. Omdat ze elke dag een andere route loopt, leert ze veel cliënten kennen. Dit is uitdagend, maar ook heel leuk. Dagelijks nieuwe mensen leren kennen en nieuwe verhalen horen, maakt werken in de ouderenzorg elke dag anders. Meer weten over werken in de ouderenzorg?

verzorgende ig

 

Vacatures binnen de ouderenzorg

In de ouderenzorg is het werk veelzijdig. Ondanks het feit dat binnen de ouderenzorg alleen maar ouderen zijn, is het een diverse doelgroep. Ouderen kunnen bijvoorbeeld dement zijn of een bepaalde ziekte of handicap hebben. Bij buro Nexus bieden we verschillende vacatures aan om in de ouderenzorg aan de slag te gaan. Zo kun je aan de slag als Helpende+, Verzorgende IG of Verpleegkundige in bijvoorbeeld de thuiszorg of in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Omdat we bij buro Nexus werken met opdrachtgevers door het hele land, kunnen wij specifiek voor jou op zoek naar een opdracht die bij je past! Meer weten over de beschikbare vacatures in de ouderenzorg bij buro Nexus?

 

Waarom werken in de ouderenzorg?

Benieuwd naar een dag in het leven van een Verzorgende IG in de ouderenzorg? Barbara neemt je graag mee! Barbara zit momenteel op een project bij Zorgvilla Rosorum in Amersfoort en is dagelijks bezig met het verzorgen van de ouderen die daar wonen. In het interview dat wij met haar hielden vertelt ze hoe een dag in de ouderenzorg eruit ziet, waarom ze in de ouderenzorg werkt en wat ze hier zo leuk aan vindt!

Werken als Verzorgende IG

 

Werken in de ouderenzorg bij buro Nexus

Kom je werken in de ouderenzorg bij buro Nexus? Dan kun je rekenen op een project dat perfect bij jou past. Wij gaan namelijk op zoek naar een opdrachtgever waar jij helemaal op je plek zit. Afhankelijk van jouw interesses en vaardigheden gaan wij op zoek naar een opdrachtgever. Doorgroeien? Geen probleem! Bij buro Nexus vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en staan ook daar voor je klaar. Een opleiding volgen? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Daarnaast krijg je bij buro Nexus je eigen Talent Master! Talent Master horen we je denken? Jazeker, dat is je eigen contactpersoon die altijd klaarstaat voor al je vragen. Elke dag fluitend naar je werk?

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Werkzaam in de ouderenzorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je aan de slag binnen de ouderenzorg? Dan komen wij graag met je in contact. Samen met jou gaan wij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière. Kom je een kopje koffie of thee met ons drinken?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief