fbpx

Werken in de thuiszorg

Waarom in de thuiszorg werken?

Wil jij aan de slag binnen de thuiszorg, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je te wachten staat? Bij buro Nexus helpen we je graag, te beginnen met dit blog! Op deze pagina lees je alles over werken in de thuiszorg: wat houdt het in? Waarom is het zo leuk? Wat staat je te wachten? Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

In de thuiszorg werken: wat houdt het in?

De naam zegt het al: thuiszorg is zorg die bij iemand thuis wordt gegeven. In de thuiszorg werken brengt verschillende taken met zich mee, maar de dagelijkse begeleiding van jouw cliënten staat centraal. Met dagelijkse begeleiding bedoelen we onder andere: je cliënten helpen met douchen en aankleden, het verzorgen van wonden of het toedienen van injecties. Daarnaast help jij je cliënten met huishoudelijke hulp, zoals schoonmaken, opruimen, koken en de was doen.

Vacatures binnen de thuiszorg

Zoek jij werk binnen de thuiszorg? Wij hebben verschillende thuiszorg vacatures voor jou beschikbaar! Zo kun je aan de slag als Helpende+, Verzorgende IG of Verpleegkundige in de thuiszorg.

  • Helpende+ 🡪 Als Helpende+ in de thuiszorg ben jij verantwoordelijk voor huishoudelijke en verzorgende taken. Jij helpt jouw cliënten in de thuiszorg om zelfstandig te functioneren en bent daarin een stimulerende factor. Wil je net een stapje verder? Dan kun je bij buro Nexus een opleiding volgen om aan de slag te gaan als Verzorgende IG.
  • Verzorgende IG 🡪 Aan de slag als Verzorgende IG binnen de thuiszorg? Ook dan ben jij verantwoordelijk voor taken die hierboven bij Helpende+ beschreven staan. Daarnaast voer je verpleegtechnische handelingen uit, verzorg je wonden, dien je medicatie toe en zorg je voor de dagbesteding.
  • Verpleegkundige 🡪 Als Verpleegkundige in de thuiszorg ben jij net wat verder opgeleid en bekwaam in je handelingen. Jij bent degene die bepaalt welke zorg jouw cliënten nodig hebben en geeft daarin advies. Daarnaast voer je verpleegtechnische handelingen uit en help je onder andere met de dagelijkse verzorging, het toedienen van medicijnen en wondverzorging.

Wij vinden de leukste vacatures binnen de thuiszorg!

Aan de slag als Helpende+, Verzorgende IG of Verzorgende in de thuiszorg? Wij staan klaar voor jou om je te helpen aan een project dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Buro Nexus werkt met opdrachtgevers door heel Nederland en wij gaan speciaal voor jou op zoek naar de perfecte match. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina voor meer informatie.

 

Waarom kiezen voor werken in de thuiszorg?

Daar kan onze zorgtopper Jessica je alles over vertellen! Jessica is werkzaam als Verzorgende IG in de thuiszorg en heeft een echt zorghart. Waar ze eerder nooit in de thuiszorg werkte, wil ze er nu niet meer weg. Wij hielden een interview met Jessica, waarin ze onder andere vertelt wat ze zo leuk vindt aan werken in de thuiszorg, hoe een gemiddelde dag eruit ziet en hoe ze het vindt om voor buro Nexus te werken.

Werken in de thuiszorg

 

Werken in de thuiszorg via buro Nexus?

Super leuk! Wij kijken er nu al naar uit om voor jou op zoek te gaan naar een opdrachtgever binnen de thuiszorg waar jij je helemaal thuis voelt. Kom je via buro Nexus werken? Dan staat werkgeluk op jou te wachten, ga je elke dag fluitend naar je werk en heb je vrienden in plaats van collega’s. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk en krijg je kansen om door te groeien in jouw functie. Vragen? Daarmee kun je te allen tijde terecht bij jouw eigen aanspreekpunt, jouw Talent Master. Meer weten?

Klaar om aan de slag te gaan?

Dan zien wij jou graag op een van onze kantoren voor een kop koffie. Wij kijken er naar uit om jou te leren kennen en samen op zoek te gaan naar die ene perfecte match. Jij ook?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?