fbpx

Opdrachtgevers

Jij bent op zoek naar nieuw talent om je tijdelijk uit de brand te helpen bij een groot project of juist om voor langere tijd van groot belang te zijn. Omdat je zelf de tijd niet kunt vinden of juist omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Jij hebt behoefte aan ervaren zorgpersoneel dat direct aan de slag kan. Ga je een drukke periode tegemoet? Valt er iemand uit? Zoek je aanvulling voor het huidige team? Wij zorgen voor de zorgmedewerkers waar jij naar op zoek bent. Jij kunt blijven doen waar je goed in bent, buro Nexus doet de rest. Als detacheerder zijn wij actief binnen de vakgebieden Zorg en Interim Management. Waar wacht je nog op?

Het beste
zorgpersoneel
voor jouw
organisatie

Op zoek naar personeel in de zorg, en dan?

Zodra je het contactformulier onderaan deze pagina invult, neemt een van onze Business Partners telefonisch contact met je op om jouw wensen en behoeften te bespreken. Klikt het van beide kanten? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in om jou en je organisatie beter te leren kennen en vervolgens op zoek te gaan naar de perfecte match.

Detacheren?
Waarom zou ik?

Daar weten wij het antwoord op! Detacheren is namelijk dé oplossing wanneer je op tijdelijke basis zorgpersoneel nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer er een groot project op de planning staat of iemand met zwangerschapsverlof gaat. Buro Nexus heeft altijd deskundig personeel ter beschikking en voorziet jouw organisatie snel van de beste medewerkers in de zorg, zonder dat je hier zelf naar op zoek hoeft te gaan. Jij vraagt, wij draaien. Wij regelen ervaren zorgpersoneel met een frisse blik, die in verschillende keukens hebben meegekeken. En het mooiste van alles? Minder risico. Jij hoeft je geen zorgen te maken over contracten, administratie, ziekteverzuim en salarissen.

Dat wil ik

Op zoek naar ervaren medewerkers in de zorg als Verzorgende IG, Helpende+ of Verpleegkundige? Dan ben je bij buro Nexus aan het juiste adres. Wij zijn de verbinder tussen jouw organisatie en de juiste kandidaten. Kun jij onze hulp goed gebruiken?

Neem contact met ons op

Heeft jouw ziekenhuis nood aan zorgpersoneel? Laat dat maar aan ons over. Wij gaan op zoek naar de beste IC Verpleegkundigen voor jouw organisatie. Keertje koffie drinken?

Neem contact met ons op

Tijdelijke versterking nodig in de gehandicaptenzorg? Dat komt goed uit. Bij buro Nexus zoeken én vinden we Persoonlijk Begeleiders waarbij helpen in het bloed zit. Ben jij op zoek naar de perfecte match?

Neem contact met ons op

Jouw organisatie heeft nood aan sterk leiderschap. Iemand die de sector door en door kent. Iemand die deskundig en daadkrachtig te werk gaat. Hier helpt buro Nexus jou mee. Als verbinder in de zorg matchen wij opdrachtgevers met de juiste kandidaten.

Neem contact met ons op

Personeel in de
zorg gezocht?

Focus loont. Die conclusie hadden we al getrokken. Daarom detacheren wij enkel professionals binnen Zorg en Interim Management. Zo worden wij misschien niet de grootste, maar wel de beste in wat we doen.

Vind de beste

zorgmedewerkers

Laat dat maar aan ons over! Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken en te kijken naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.