Opdrachtgevers

Jij bent op zoek naar nieuw talent om je tijdelijk uit de brand te helpen bij een groot project of juist om voor langere tijd van groot belang te zijn. Jij hebt behoefte aan kundig en betrouwbaar personeel dat direct aan de slag kan. Ga je een drukke periode tegemoet? Valt er iemand uit? Zoek je aanvulling voor het huidige team? Wij zorgen voor de medewerkers waar jij naar op zoek bent.

Als detacheerder zijn wij actief binnen de Zorg. Heb jij behoefte aan kundig en betrouwbare professionals? Neem dan contact met ons op!

Het beste personeel
voor jouw organisatie

Op zoek naar personeel, en dan?

 

Zodra je het contactformulier onderaan deze pagina invult, neemt een van onze Business Partners telefonisch contact met je op om jouw wensen en behoeften te bespreken. Klikt het van beide kanten? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in om jou en je organisatie beter te leren kennen en vervolgens op zoek te gaan naar de perfecte match.

Maak alvast kennis met onze Business Partners!
NEN Certificering

NEN Certificering

De norm NEN 4400-1 is er speciaal voor uitzend- en detacheringsondernemingen om aan te geven aan welke eisen zij moeten voldoen om hun ‘verplichting uit arbeid’ na te leven. Deze normering behalen doen we met het SNA-keurmerk. Kort gezegd, met het SNA-keurmerk laten we zien dat we als onderneming de zaken op orde hebben.

Een onderneming dat het SNA-keurmerk heeft, beperkt het risico voor de inlener. Inleners die werknemers inlenen van buro Nexus worden gevrijwaard van eventuele aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst ten aanzien van niet betaalde loonheffingen en omzetbelasting door de uitlener. Buro Nexus heeft al sinds haar oprichting het SNA-keurmerk en wordt hier ieder halfjaar op gecontroleerd. Via deze website kun je gratis het actuele SNA-certificaat opvragen.

Detacheren?
Waarom zou ik?

Daar weten wij het antwoord op! Detacheren is namelijk dé oplossing wanneer je op tijdelijke basis personeel nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer er een groot project op de planning staat of iemand met zwangerschapsverlof gaat. Buro Nexus heeft altijd deskundig personeel ter beschikking en voorziet jouw organisatie snel van de beste medewerkers in de zorg of de overheid, zonder dat je hier zelf naar op zoek hoeft te gaan. Jij vraagt, wij draaien. Wij regelen ervaren personeel met een frisse blik, die in verschillende keukens hebben meegekeken. Het mooiste van alles? Minder risico. Jij hoeft je geen zorgen te maken over contracten, administratie, ziekteverzuim en salarissen.

Dat wil ik

Projectverhalen van onze professionals

Op zoek naar ervaren medewerkers in de zorg? Dan ben je bij buro Nexus aan het juiste adres. Wij zijn de verbinder tussen jouw organisatie en de juiste kandidaten. Wij detacheren personeel in de VVT, Ziekenhuizen, Gehandicaptenzorg én GGZ. Kun jij onze hulp goed gebruiken?

Neem contact met ons op

Personeel in
de zorg gezocht?

Focus loont. Die conclusie hadden we al getrokken. Daarom detacheren wij enkel professionals binnen de Zorg. Zo worden wij misschien niet de grootste, maar wel de beste in wat we doen.

De buro Nexus
Way of Work

Vind de beste

medewerkers

Laat dat maar aan ons over! Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken en te kijken naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.