fbpx

Opdrachtgevers

Jij bent op zoek naar nieuw talent. Om je tijdelijk uit de brand te helpen bij een groot project. Of juist om voor langere tijd van groot belang te zijn. Omdat je zelf de tijd niet kunt vinden of juist omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Jij hebt behoefte aan ervaren professionals dat direct aan de slag kan. Omdat je een drukke periode tegemoet gaat, er iemand uitvalt of als aanvulling van het huidige team.
 
Zo kun jij gewoon blijven doen waar je goed in bent, buro Nexus doet de rest. Als detacheerder zijn wij actief binnen de vakgebieden: Zorg, Onderwijs en Interim Management. Dus, waar wacht je nog op?

Te allen
tijde ervaren
personeel

Detacheren?
Waarom zou ik?

Daar weten wij het antwoord op! Detacheren is namelijk dé oplossing wanneer je op tijdelijke basis talent nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer er een groot project op de planning staat of iemand met zwangerschapsverlof gaat. Buro Nexus voorziet jou snel van deskundig personeel, zonder dat je hier zelf naar op zoek hoeft te gaan. Mensen met een frisse blik, die in verschillende keukens hebben meegekeken. En het mooiste van alles? Minder risico. Jij hoeft je geen zorgen te maken over contracten, administratie, ziekteverzuim en salarissen.

Dat wil ik

Buro Nexus detacheert niemand die we zelf niet op kantoor zouden willen hebben. Wij houden namelijk niet van drempels. Bij ons vind je mensen die weten van aanpakken. Mensen die het verschil maken. Onvervalste enthousiastelingen die elke klus met plezier klaren, ook als ze deze (nog) niet kennen. Net van school of juist met jarenlange ervaring. We hebben ze allemaal.

Als buro Nexus
een persoon
zou zijn

Tijdelijke versterking nodig in de zorg? Dan ben je bij buro Nexus aan het juiste adres. Wij zoeken én vinden kandidaten waarbij helpen in het bloed zit. Of dat nu in de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) is of bij GGZ-, GZ- en JZ-instellingen. Buro Nexus helpt jou aan jouw nieuwe verzorgende IG, helpende (+) of psycholoog. Kun jij onze hulp goed gebruiken?

Neem contact met ons op

Jouw organisatie heeft nood aan sterk leiderschap. Iemand die de sector door en door kent. Iemand die deskundig en daadkrachtig te werk gaat. Hier helpt buro Nexus jou mee. Als verbinder in de zorg matchen wij opdrachtgevers met de juiste kandidaten.

Neem contact met ons op

Onze
vakgebieden

Focus loont. Die conclusie hadden we al getrokken. Daarom detacheren wij enkel professionals binnen Zorg, het Onderwijs en Interim Management. Zo worden wij misschien niet de grootste, maar wel de beste in wat we doen.

De buro Nexus
Way of Work

Keertje

koffiedrinken?

Graag. Bespreken we meteen de mogelijkheden met je. En wees niet bang, thee hebben we ook.