fbpx

Onze Nexus Heroes

Elke maand roepen wij één van onze professionals uit tot Hero van de Maand. Waarom? Gewoon, omdat zij het af en toe verdienen om extra in het zonnetje gezet te worden!

April
14-04-2022
Sandra is al ruim twee jaar in dienst bij buro Nexus en is een ontzettend fijne collega. Door haar veelzijdigheid is Sandra van toegevoegde waarde binnen elk project en team waar ze altijd klaar staat voor haar collega’s.
Sandra Roelofs
Verzorgende IG
Maart
16-03-2022
Petra werkt inmiddels al meer dan één jaar met veel plezier bij buro Nexus. Ze is inmiddels al op meerdere gave opdrachten gedetacheerd. Wij zijn ontzettend blij met Petra als collega! Dik verdiend deze mooie prijs!
Petra van den Bor
Verzorgende IG
Feb
09-02-2022
Al sinds haar start bij buro Nexus staat Yudesca bekend als een betrouwbare, hard werkende en vrolijke Nexus professional. Daarnaast gaat ze iedere dag met een lach en veel plezier aan het werk. Hierdoor is ze een echte aanwinst voor ons en de VVT.
Yudesca Melfor
Verzorgende IG
Jan
25-01-2022
Jacqueline werkt onwijs hard, zet zich steeds voor de volle 100% in en is proactief. Het spreekt dan ook voor zich dat we graag en vlot samenwerken. Kortom, een aanwinst op ieder project én voor ons!
Jacqueline de Vries
Verzorgende IG