Onze Nexus Heroes

Elke maand roepen wij één van onze professionals uit tot Hero van de Maand. Waarom? Gewoon, omdat zij het af en toe verdienen om extra in het zonnetje gezet te worden!

Januari
17-01-2024
Luis werkt al twee jaar met veel enthousiasme en gedrevenheid voor buro Nexus. Luis zijn toewijding aan zijn werk is dan ook niet onopgemerkt gebleven bij onze opdrachtgevers. Naast het erkennen van zijn waardevolle vaardigheden, krijgen wij ook regelmatig het verzoek of Luis weer beschikbaar is voor een opdracht. Zijn professionaliteit en gezelligheid in het team maken hem een waardevolle aanwinst voor elke opdracht. Wat hem onderscheidt, is zijn proactieve houding bij het aanpakken van uitdagingen. Hij gaat altijd zelf op zoek naar oplossingen. Hij is niet alleen een expert in zijn vakgebied maar ook een teamspeler die bereid is om een stapje extra te zetten. We zijn trots op Luis in ons team!
Luis Marino
Verzorgende IG
Fabruari
20-02-2024
Mirjam is al jaren een vast gezicht binnen buro Nexus en vierde deze maand haar 4-jarig jubileum! Ze is een ervaren Verzorgende IG die zich elke dag opnieuw inzet voor het welzijn van haar cliënten. Ze maakt graag een grapje en heeft een scherp oog voor detail. Een fijne collega binnen het team en een welverdiende Hero!
Mirjam Lentjes
Verzorgende IG