fbpx

Onze Nexus heroes

Elke maand roepen wij één van onze zorgprofessionals uit tot Hero van de Maand. Waarom? Gewoon, omdat zij het af en toe verdienen om extra in het zonnetje gezet te worden!

Feb
10-02-2021
De altijd vrolijke Marijke zet zich elke dag super hard in voor al haar cliënten. Iedereen is altijd erg tevreden over het werk dat ze verricht!
Marijke de Reus
Verpleegkundige
Mrt
16-03-2021
Marlijn was onze allereerste professional voor buro Nexus Nederland. Wat een fijne zorgprofessional om in ons team te hebben!
Marlijn Hendriks
Verzorgende IG
Apr
23-04-2021
Roxanne is altijd vrolijk en probeert van elke dag een feestje te maken voor haar bewoners. Een fijne aanwinst in het team!
Roxanne Oosterwaal
Verzorgende IG
Mei
27-05-2021
Alleen maar lof voor deze lieve collega. Selver zet zich altijd voor de volle 100% in, werkt altijd hard en denkt met iedereen mee!
Selver Kolukisa
Verzorgende IG
Jun
24-06-2021
Mohamed is een echte Hero waar we ontzettend blij mee zijn. Hij is altijd enthousiast en stelt zich zeer flexibel op!
Mohamed Bouhaulin
Verpleegkundige
Aug
Het is altijd gezellig als Jessica in de buurt is. Ze stelt zich flexibel op als zorgprofessional en voert haar werk top uit!
Jessica Timmenga
Verzorgende IG
Het verhaal van Jessica
Sep
15-09-2021
Samantha zet zich altijd voor de volle 100% in op elk project. Bovendien weet ze in alles het positieve te zien en is ze een betrokken zorgprofessional!
Samantha Kingma
Verpleegkundige
Okt
19-10-2021
Judith staat altijd klaar voor iedereen en staat altijd met een glimlach op de werkvloer. Ze is collegiaal en denkt altijd in oplossingen en mogelijkheden. Echt een topper!
Judith Verstappen
Verpleegkundige
Nov
10-11-2021
Cindy zet altijd een stapje extra om cliënten zo goed mogelijk te helpen. Ze is flexibel, denkt altijd in oplossingen en gaat geen één uitdaging uit de weg!
Cindy Winters-Faulborn
Verzorgende IG
Dec