fbpx

Onze Nexus Heroes

Elke maand roepen wij één van onze professionals uit tot Hero van de Maand. Waarom? Gewoon, omdat zij het af en toe verdienen om extra in het zonnetje gezet te worden!

September
14-09-2022
Barbara is een gezellige vrouw die al meer dan ander halfjaar bij buro Nexus werkt. Ze is positief, weet van aanpakken en is uitgesproken. Zij durft haar mening te geven maar is ook een meegaand. Met Barbara kan je altijd een fijn gesprek voeren en zij is altijd wel in voor een grapje. Dit maakt haar een fijne collega en daarom zijn wij zeker ook erg blij met haar in ons team.
Barbara Kateman
Verzorgende IG
Augustus
04-08-2022
Stef is een gedreven zorgprofessional. Hij werkt hard op zijn opdracht, ook al verloopt niet altijd alles op rolletjes, Stef zorgt ervoor dat het goed komt. Een top zorgprofessional waar wij heel dankbaar voor zijn.
Stef Veel
Zorgprofessional
Juli
29-07-2022
Al sinds haar start is Mandy een vrolijke, hardwerkende en fijne collega. Dit blijkt ook uit de waardering die ze krijgt op haar projecten. Ze is een super goede toevoeging aan ons team 👏. Daarnaast zijn wij erg trots dat ze deze maand de Nijmeegse Vierdaagse heeft uitgelopen! 🎉 Ga zo door Mandy!
Mandy Timmer
Verzorgende IG
Juni
24-06-2022
Amber is een top visitekaartje voor buro Nexus! Ze heeft mooie stappen gezet in haar carrière als HBO verpleegkunde op verschillende projecten en je ziet haar zelden zonder een glimlach op haar gezicht. We zijn heel blij met jou in ons team! Ga zo door Amber! 🌷
Amber de Bruin
Verpleegkundige
Mei
30-05-2022
De Hero van deze maand is Xico van Schijndel en wij hebben hem mogen verrassen op kantoor Eindhoven! Xico heeft de titel Hero van de Maand echt verdiend! Een fijne collega, altijd vrolijk en geïnteresseerd in een ander. Ga zo door topper! 🎉
Xico van Schijndel
Verzorgende IG
April
14-04-2022
Sandra is al ruim twee jaar in dienst bij buro Nexus en is een ontzettend fijne collega. Door haar veelzijdigheid is Sandra van toegevoegde waarde binnen elk project en team waar ze altijd klaar staat voor haar collega’s.
Sandra Roelofs
Verzorgende IG
Maart
16-03-2022
Petra werkt inmiddels al meer dan één jaar met veel plezier bij buro Nexus. Ze is inmiddels al op meerdere gave opdrachten gedetacheerd. Wij zijn ontzettend blij met Petra als collega! Dik verdiend deze mooie prijs!
Petra van den Bor
Verzorgende IG
Februari
09-02-2022
Al sinds haar start bij buro Nexus staat Yudesca bekend als een betrouwbare, hard werkende en vrolijke Nexus professional. Daarnaast gaat ze iedere dag met een lach en veel plezier aan het werk. Hierdoor is ze een echte aanwinst voor ons en de VVT.
Yudesca Melfor
Verzorgende IG
Januari
25-01-2022
Jacqueline werkt onwijs hard, zet zich steeds voor de volle 100% in en is proactief. Het spreekt dan ook voor zich dat we graag en vlot samenwerken. Kortom, een aanwinst op ieder project én voor ons!
Jacqueline de Vries
Verzorgende IG