fbpx

Over ons

Wij zijn er voor jou. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe medewerker óf een nieuw project. Samen zorgen wij, als detacheerder, dat jij iedere ochtend met het juiste been uit bed stapt. Fluitend naar je werk? Begin maar vast met oefenen.
 
Buro Nexus zag in 2015 het levenslicht dankzij drie gedreven ondernemers die vonden dat het anders moest. Beter. Dat doen zij, met inmiddels vele anderen, door de juiste personen met elkaar te verbinden. Met jou, als mens, centraal. Nexus betekent namelijk niet voor niets ‘verbondenheid’.
 
Net van school, of doorgewinterde carrièretijger? Samen met buro Nexus zet jij de volgende stap. Elke dag nieuwe kansen.
 
Dus, dit zijn wij. Wie ben jij?

Contact

Wij zijn
buro Nexus

Werken via
buro Nexus

Bij ons geen ellenlange sollicitatieprocedures of formulieren waar geen einde aan komt. Wij gaan het gesprek met je aan. Koffie (of thee) erbij. Misschien een koekje? Samen gaan wij op onderzoek uit. Komen we erachter waar jouw sterktes liggen. Wat je écht leuk vindt. Wat jouw doel is in het (werk)leven.
 
Wij helpen je aan een project dat bij jou past bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Ons netwerk? Eindeloos. Behoefte aan meer uitdaging? Dan zoeken we nog even verder.
 
Ben jij klaar om iedere ochtend met het juiste been uit bed te stappen? Heb jij het fluiten al geoefend? Dan zien we jou graag terug op één van onze vestigingen.
 
Direct reageren op een opdracht?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?

Gerelateerd
nieuws
Nieuws Alt
Ontdek de zorg week!
Lees meer
Nieuws Alt
De dag van het respect en de waardering in de zorg
Lees meer
Nieuws Alt
Detachering in het onderwijs: iets voor jou?
Lees meer
Team Nexus
Guillaume Alt
Guillaume d'Aguiar Business Partner Medical
Lieke Alt
Lieke van Bakel Corporate Recruiter
Daphne Alt
Daphne Donkers Talent Master Medical

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?