fbpx

Over ons

Wij zijn er voor jou. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe medewerker óf een nieuw project. Samen zorgen wij, als detacheerder, dat jij iedere ochtend met het juiste been uit bed stapt. Fluitend naar je werk? Begin maar vast met oefenen.
Buro Nexus zag in 2015 het levenslicht dankzij twee gedreven ondernemers die vonden dat het anders moest. Beter. Dat doen zij, met inmiddels vele anderen, door de juiste personen met elkaar te verbinden. Met jou, als mens, centraal. Nexus betekent namelijk niet voor niets ‘verbondenheid’.
Net van school, of doorgewinterde carrièretijger? Samen met buro Nexus zet jij de volgende stap. Elke dag nieuwe kansen.
Dus, dit zijn wij. Wie ben jij?

Contact

Wij zijn
buro Nexus

De buro Nexus
Way of Work

Werken via
buro Nexus

Bij ons geen ellenlange sollicitatieprocedures of formulieren waar geen einde aan komt. Wij gaan het gesprek met je aan. Koffie (of thee) erbij. Misschien een koekje? Samen gaan wij op onderzoek uit. Komen we erachter waar jouw sterktes liggen. Wat je écht leuk vindt. Wat jouw doel is in het (werk)leven.
Wij helpen je aan een project dat bij jou past bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Ons netwerk? Eindeloos. Behoefte aan meer uitdaging? Dan zoeken we nog even verder.
Ben jij klaar om iedere ochtend met het juiste been uit bed te stappen? Heb jij het fluiten al geoefend? Dan zien we jou graag terug op één van onze vestigingen.
Direct reageren op een opdracht?

Bekijk hier de mogelijkheden! Onze sollicitatieprocedure

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?

Meer
nieuws
Nieuws Alt
Blue Monday Blues? Ik dacht het niet!
Lees meer
Nieuws Alt
Het is vandaag Internationale Vrijwilligersdag!
Lees meer
Nieuws Alt
Zo maak je de feestdagen nog leuker!
Lees meer
Team Nexus
Valérie Alt
Valérie van der Meule Teamcaptain Rotterdam
Gerjanne Alt
Gerjanne de Jongh Coach
Romar Alt
Romar Salomons Talent Master Zorg

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?