Professionals

Jij wil leren. Groeien. Jezelf blijven ontwikkelen. Een steentje bijdragen. Jij wil kunnen kiezen. Nieuwe bedrijven en projecten leren kennen. Jij wil de vrijheid om te gaan en staan waar je wil, maar met de luxe van een vast aanspreekpunt. Iemand die jou serieus neemt. Waarbij je altijd terecht kunt. Tijdens, maar ook buiten werktijd. Ook - nee, juist - wanneer het even niet zo lekker gaat. Jij wil gewoon doen waar je goed in bent. En daar gaat buro Nexus jou bij helpen. Wij detacheren jou bij de leukste opdrachtgevers van Nederland. Jij je zin.

Dit wil ik

Iedere dag
fluitend naar
je werk

Hè?
Detacheren?

Ja, detacheren. Of met andere woorden: jij komt bij buro Nexus in dienst, waarna wij jou uitlenen aan een externe partij, een opdrachtgever. De ene keer rond je een project af in drie maanden, een andere keer blijf je langer plakken. Zo heb jij de vrijheid om jouw loopbaan in te richten op jouw manier. En kun je een kijkje in de keuken nemen bij verschillende partijen. Mét de zekerheid van een vast contract! Dus, ben jij op zoek naar ‘iets nieuws’ binnen de Zorg, het Onderwijs of Engineering?

Je weet ons te vinden

Werken via
buro Nexus

Het is ons doel om jouw expertise en ambities in kaart te brengen. Of je nu net van school komt of al wat jaren meedraait, wij helpen jou die volgende stap in je carrière zetten. Stap gezet? Dan staan wij langs de zijlijn met ‘on the job’ begeleiding en een flinke stapel opleidingsmogelijkheden.

Ben jij die (inval)docent die weet dat de jeugd van tegenwoordig de toekomst is? Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij echt het verschil kan maken? Buro Nexus helpt jou aan een baan als eerste- of tweedegraads docent.

Bekijk de mogelijkheden

Mensen helpen. Dat zit in je bloed. Je kunt via buro Nexus aan de slag in de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) of bij GGZ-, GZ- en JZ-instellingen. Of dat nu als verzorgende IG, helpende (+) of psycholoog is.

Bekijk de mogelijkheden

Als ervaren manager ben je nu op zoek naar dé baan van je leven. Je wil namelijk echt het verschil kunnen maken. En dat doe je met buro Nexus! Als detacheerder zorgen we steeds voor opdrachtgevers die jouw expertise goed kunnen gebruiken.

Bekijk de mogelijkheden

Onze
vakgebieden

Focus loont. Die conclusie hadden we al getrokken. Daarom detacheren wij enkel professionals binnen de Zorg, het Onderwijs en Engineering. Zo worden wij misschien niet de grootste, maar wel de beste in wat we doen.

Zijn wij een
match?

Twijfel je nog of buro Nexus het juiste bedrijf is voor jou? Doe de matchtest en ontdek in 5 vragen of wij bij elkaar passen.

Doe de matchtest

De buro Nexus
Way of Work

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?

Ik ga akkoord met het privacy statement