fbpx

Professionals

Jij wil leren. Groeien. Jezelf blijven ontwikkelen. Een steentje bijdragen. Jij wil kunnen kiezen. Nieuwe bedrijven en projecten leren kennen. Jij wil de vrijheid om te gaan en staan waar je wil, maar met de luxe van een vast aanspreekpunt. Iemand die jou serieus neemt. Waarbij je altijd terecht kunt. Tijdens, maar ook buiten werktijd. Ook - nee, juist - wanneer het even niet zo lekker gaat. Jij wil gewoon doen waar je goed in bent. En daar gaat buro Nexus jou bij helpen. Wij detacheren jou bij de leukste opdrachtgevers van Nederland. Jij je zin.

Dit wil ik

Iedere dag
fluitend naar
je werk

Hè?
Detacheren?

Ja, detacheren. Of met andere woorden: jij komt bij buro Nexus in dienst, waarna wij jou uitlenen aan een externe partij, een opdrachtgever. De ene keer rond je een project af in drie maanden, een andere keer blijf je langer plakken. Zo heb jij de vrijheid om jouw loopbaan in te richten op jouw manier. En kun je een kijkje in de keuken nemen bij verschillende partijen. Mét de zekerheid van een vast contract! Dus, ben jij op zoek naar ‘iets nieuws’ binnen de Zorg of Interim Management?

Je weet ons te vinden

Werken via
buro Nexus

Het is ons doel om jouw expertise en ambities in kaart te brengen. Of je nu net van school komt of al wat jaren meedraait, wij helpen jou die volgende stap in je carrière zetten. Stap gezet? Dan staan wij langs de zijlijn met ‘on the job’ begeleiding en een flinke stapel opleidingsmogelijkheden.

Wil jij elke dag fluitend naar je werk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de VVT? Dat komt goed uit. Bij buro Nexus hebben we binnen de VVT verschillende zorg vacatures beschikbaar. Wij helpen jou aan een plek die precies bij je past.

Bekijk de mogelijkheden

Wil jij je steentje bijdragen in het ziekenhuis? Bij buro Nexus kun je als IC Verpleegkundige in het ziekenhuis aan de slag. Met opdrachtgevers in het hele land, helpen wij je aan een plek die precies bij jou past.

Bekijk de mogelijkheden

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen als Persoonlijk Begeleider binnen de gehandicaptenzorg? Dan ben je bij buro Nexus aan het juiste adres. Wij zijn er om voor jou op zoek te gaan naar een passend project, zodat jij met plezier aan het werk kunt.

Bekijk de mogelijkheden

Als ervaren manager ben je nu op zoek naar dé baan van je leven. Je wil namelijk echt het verschil kunnen maken. En dat doe je met buro Nexus! Als detacheerder zorgen we steeds voor opdrachtgevers die jouw expertise goed kunnen gebruiken.

Bekijk de mogelijkheden

Onze
vakgebieden

Focus loont. Die conclusie hadden we al getrokken. Daarom detacheren wij enkel professionals binnen de Zorg en Interim Management. Zo worden wij misschien niet de grootste, maar wel de beste in wat we doen.

Zijn wij een
match?

Twijfel je nog of buro Nexus het juiste bedrijf is voor jou? Doe de matchtest en ontdek in 5 vragen of wij bij elkaar passen.

Doe de matchtest

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?