Professionals

Jij wil leren. Groeien. Jezelf blijven ontwikkelen. Een steentje bijdragen. Jij wil kunnen kiezen. Nieuwe bedrijven en projecten leren kennen. Jij wil de vrijheid om te gaan en staan waar je wil, maar met de luxe van een vast aanspreekpunt. Iemand die jou serieus neemt. Waarbij je altijd terecht kunt. Tijdens, maar ook buiten werktijd. Ook wanneer het even niet zo lekker gaat.

Jij wil gewoon doen waar je goed in bent. En daar gaat buro Nexus jou bij helpen. Wij detacheren jou bij de leukste opdrachtgevers van Nederland!

Dit wil ik

Iedere dag
fluitend naar
je werk

Hè?
Detacheren?

Ja, detacheren. Of met andere woorden: jij komt bij buro Nexus in dienst, waarna wij jou uitlenen aan een externe partij, een opdrachtgever. De ene keer rond je een project af in drie maanden, een andere keer blijf je langer plakken. Zo heb jij de vrijheid om jouw loopbaan in te richten op jouw manier en kun je een kijkje in de keuken nemen bij verschillende partijen. Mét de zekerheid van een vast contract! Dus, ben jij op zoek naar ‘iets nieuws’ binnen de Zorg?

Je weet ons te vinden Bekijk onze sollicitatieprocedure

Werken via
buro Nexus

Het is ons doel om jouw expertise en ambities in kaart te brengen. Of je nu net van school komt of al wat jaren meedraait, wij helpen jou die volgende stap in je carrière te zetten. Stap gezet? Dan staan wij langs de zijlijn met ‘on the job’ begeleiding.

Ontdek wie langs de zijlijn staan

Bij buro Nexus hebben we een breed aanbod aan vacatures in de zorg. Wij helpen je aan een plek die precies bij jou past. Je kunt via buro Nexus aan de slag in de VVT, de Gehandicaptenzorg, Ziekenhuizen, de GGZ en als Interim Manager.

Bekijk de mogelijkheden

Onze
vakgebieden

Focus loont. Die conclusie hadden we al getrokken. Daarom detacheren wij enkel professionals binnen de Zorg . Zo worden wij misschien niet de grootste, maar wel de beste in wat we doen.

Zijn wij een
match?

Twijfel je nog of buro Nexus het juiste bedrijf is voor jou? Doe de matchtest en ontdek in 5 vragen of wij bij elkaar passen.

Doe de matchtest

De buro Nexus
Way of Work

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief