fbpx

Over ons

Wij zijn er voor jou. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe medewerker óf naar een nieuw project. Samen zorgen wij, als projectsourcingbureau, dat jij iedere ochtend met het juiste been uit bed stapt. Fluitend naar je werk? Dat doe jij binnenkort. Begin maar al te oefenen.
 

Buro Nexus zag in 2015 het levenslicht dankzij twee gedreven ondernemers die vonden dat het anders moest. Beter. Dat doen zij, ondertussen met vele anderen, door de juiste personen met elkaar te verbinden. Met jou, als mens, centraal. Nexus betekent namelijk niet voor niets ‘verbondenheid’.
 

Ben je net afgestudeerd of juist een doorgewinterde carrièretijger? Samen met buro Nexus zet jij je volgende stap. Elke dag nieuwe kansen.
 

Dit zijn wij. Wie ben jij?

Contact

Wij zijn
buro Nexus

De buro Nexus
Way of Work

Werken via
buro Nexus

Bij ons geen ellenlange sollicitatieprocedures of formulieren waar geen einde aan komt. Wij gaan het gesprek met je aan. Koffie (of thee) erbij. Misschien een koekje? Samen gaan wij op onderzoek uit. Komen we erachter waar jouw sterktes liggen. Wat je écht leuk vindt. Wat jouw doel is in het (werk)leven.
 

Wij helpen je aan een project dat bij jou past bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Ons netwerk? Eindeloos. Behoefte aan meer uitdaging? Dan zoeken we nog even verder.
 

Ben jij klaar om iedere ochtend met het juiste been uit bed te stappen? Heb jij het fluiten al geoefend? Dan zien we jou graag terug op één van onze vestigingen.
 

Direct reageren op een opdracht?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?

Gerelateerd
nieuws
Nieuws Alt
Internationale Dag van het Mentaal Welzijn
Lees meer
Nieuws Alt
Week van het Werkgeluk
Lees meer
Nieuws Alt
Week van de Mobiliteit
Lees meer
Team Nexus
Sidney Alt
Sidney Apers Talent Master Industry & Manufacturing
Céline Alt
Céline Dereere Talent Master Construction
Jaro Alt
Jaro Peeters Talent Master Industry & Manufacturing
Roel Alt
Roel De Raeymaeker Business Partner Construction

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?