Over ons

Wij zijn er voor jou. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe medewerker óf naar een nieuw project. Samen zorgen wij, als projectsourcingbureau, dat jij iedere ochtend met het juiste been uit bed stapt. Fluitend naar je werk? Dat doe jij binnenkort. Begin maar al te oefenen.

Buro Nexus zag in 2015 het levenslicht dankzij twee gedreven ondernemers die vonden dat het anders moest. Beter. Dat doen zij, ondertussen met vele anderen, door de juiste personen met elkaar te verbinden. Met jou, als mens, centraal. Nexus betekent namelijk niet voor niets ‘verbondenheid’. Ben je net afgestudeerd of juist een doorgewinterde carrièretijger? Samen met buro Nexus zet jij je volgende stap.

Elke dag nieuwe kansen. Dit zijn wij. Wie ben jij?

Contact

Wij zijn
buro Nexus
En jij?

De buro Nexus
Way of Work

Werken via
buro Nexus

Bij ons geen lange wachttijden of ellenlange sollicitatieprocedures. Wij staan voor snelle en persoonlijke communicatie, weten van aanpakken en gaan graag het gesprek met je aan. Onder het genot van een tas koffie (of thee) komen we erachter waar jouw sterktes liggen. Wat vind je écht leuk? Wat is jouw doel in het (werk)leven?

Wij helpen je aan een project dat bij jou past bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Ons netwerk? Eindeloos. Behoefte aan meer uitdaging? Dan zoeken we nog even verder. Ben jij klaar om iedere ochtend met het juiste been uit bed te stappen? Heb jij het fluiten al geoefend? Dan zien we jou graag terug op één van onze vestigingen.

Direct reageren op een opdracht?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?

Gerelateerd
nieuws
Nieuws Alt
De toekomst van virtual reality (VR) op de bouwwer
Lees meer
Nieuws Alt
Automatisering in de bouw
Lees meer
Nieuws Alt
Veiligheid en gezondheid op het werk.
Lees meer
Team Nexus
Nadia Alt
Nadia Bellavia Business Partner Techniek
Jim Alt
Jim Seiffermann Teamcaptain Techniek Antwerpen
Laura Alt
Laura Van den Broeck Talent Master Techniek
Jaro Alt
Jaro Peeters Talent Master Techniek

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?