Opdrachtgevers

Jij bent op zoek naar nieuw talent. Om je tijdelijk uit de brand te helpen bij een groot project. Of juist om voor langere tijd van groot belang te zijn. Omdat je zelf de tijd niet kunt vinden of juist omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Jij hebt behoefte aan ervaren professionals die direct aan de slag kunnen.
 
Zo kun jij gewoon blijven doen waar je goed in bent. Buro Nexus doet de rest. Als project sourcing-bureau zijn wij actief binnen de vakgebieden Construction, Industry & Manufacturing en Chemical & Life Science. Dus, waar wacht je nog op?

Te allen
tijde ervaren
personeel

Project Sourcing?
Is dat wel
iets voor ons?

Uiteraard, daar bestaat eigenlijk geen twijfel over! Project Sourcing is namelijk dé oplossing wanneer je op tijdelijke basis talent nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer er een groot project op de planning staat of iemand met zwangerschapsverlof gaat. Buro Nexus voorziet jou snel van deskundig personeel, zonder dat je hier zelf naar op zoek hoeft te gaan. Mensen met een frisse blik, die in verschillende keukens hebben meegekeken. En het mooiste van alles? Minder risico en rompslomp. Jij hoeft je geen zorgen te maken over contracten, administratie, ziekteverzuim en salarissen.

Dat wil ik

Buro Nexus beveelt niemand aan die we zelf niet op kantoor zouden willen hebben. Wij houden namelijk niet van drempels. Bij ons vind je mensen die weten van aanpakken. Mensen die het verschil maken. Onvervalste enthousiastelingen die elk project met plezier opnemen. Net van school of juist met jarenlange ervaring. We hebben ze allemaal voor je klaarstaan.

Als buro Nexus
een persoon
zou zijn

Zoek jij mensen die willen bijdragen aan de ontwikkelingen van de stoffen en medicijnen van de toekomst? Zonder dat onze gezondheid en het milieu daaronder lijden? Buro Nexus zorgt voor mensen die iedere uitdaging in de farmacie of chemie aankunnen. Kun jij onze hulp goed gebruiken?

Neem contact met ons op

Een groot project op de planning? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Buro Nexus staat voor je klaar wanneer jij projecten beschikbaar hebt binnen calculatie, uitvoering, werkvoorbereiding en meer. Kun jij onze hulp goed gebruiken?

Neem contact met ons op

Op zoek naar mensen die bouwen aan de wereld van morgen? Buro Nexus heeft kandidaten beschikbaar die hun opgedane kennis uit studie en ervaring willen inzetten binnen de (elektro)techniek, bouwkunde, mechanica en chemie. Kun jij onze hulp goed gebruiken?

Neem contact met ons op

Onze
vakgebieden

Focus loont. Die conclusie hadden we al getrokken. Daarom detacheren wij enkel professionals binnen Construction, Industry & Manufacturing en Chemical & Life Science. Zo worden wij misschien niet de grootste, maar wel de beste in wat we doen.

De buro Nexus
Way of Work

Keertje

koffiedrinken?

Graag. Bespreken we meteen de mogelijkheden met je. En wees niet bang, thee hebben we ook.