Opdrachtgevers

Jij bent op zoek naar nieuw talent. Om je tijdelijk uit de brand te helpen bij een groot project. Of juist om voor langere tijd van groot belang te zijn. Omdat je zelf de tijd niet kunt vinden of juist omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Jij hebt behoefte aan ervaren consultants die direct aan de slag kunnen.

Zo hoef jij zelf niet op zoek te gaan en kun jij gewoon blijven doen waar je goed in bent. Buro Nexus doet de rest. Als projectsourcingbureau zijn wij actief binnen de vakgebieden Techniek en Chemie & Life Sciences. Dus, waar wacht je nog op?

Te allen
tijde ervaren
personeel

Projectsourcing?
Is dat wel
slim?

Uiteraard, daar bestaat eigenlijk geen twijfel over! Projectsourcing is namelijk dé oplossing wanneer je op tijdelijke basis talent nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een groot project op de planning staan of gaat iemand met zwangerschapsverlof? Buro Nexus voorziet jou snel van deskundig personeel, zonder dat je hier zelf naar op zoek hoeft te gaan. Medewerkers met een frisse blik, die in verschillende keukens hebben meegekeken. Al onze consultants worden zorgvuldig gescreend en opgevolgd. Daarom kunnen we je de geknipte personen aanbieden voor een langdurige, positieve samenwerking. Graag een starter of juist iemand met jarenlange ervaring? We gaan graag met je in gesprek om het juiste profiel te bepalen. Het mooiste van alles? Minder risico. Jij hoeft je geen zorgen te maken over contracten, administratie, ziekteverzuim en salarissen.

Dat wil ik

Buro Nexus beveelt niemand aan die we zelf niet op kantoor zouden willen hebben. Wij houden namelijk niet van drempels. Bij ons vind je mensen die weten van aanpakken. Mensen die het verschil maken. Onvervalste enthousiastelingen die elk project met plezier opnemen. Net van school of juist met jarenlange ervaring. We hebben ze allemaal voor je klaarstaan.

Als buro Nexus een
persoon zou zijn

Een groot project op de planning? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Buro Nexus staat voor je klaar wanneer jij projecten beschikbaar hebt binnen calculatie, uitvoering, werkvoorbereiding en meer. Kun jij onze hulp goed gebruiken?

Neem contact met ons op

Ben jij opzoek naar mensen die willen mee bouwen aan de wereld van morgen? Buro Nexus helpt jouw mensen te vinden met vaardigheden en ervaring in elektronica, civiele techniek, mechanica of scheikunde. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact met ons op

Nood aan nieuwe kennis en gedreven medewerkers in jouw bedrijf? No problem! Buro Nexus heeft Production, Quality en Multidisciplinair Project Engineers met ervaring en de juiste vaardigheden. Ben je op zoek naar een Laborant of een Process Engineer Pharma? Ook daar kunnen we bij helpen!

Neem contact met ons op

Onze
vakgebieden

Focus loont. Die conclusie hadden we al getrokken. Daarom detacheren wij enkel consultants binnen de Techniek en Chemie & Life Sciences. Zo worden wij misschien niet de grootste, maar wel de beste in wat we doen.

Projectverhalen van onze consultants

De buro Nexus
Way of Work

Keertje

koffiedrinken?

Graag. Bespreken we meteen de mogelijkheden met je. En wees niet bang, thee hebben we ook.