fbpx

Maak kennis
met buro Nexus

Zoeken
Search in title
Search in content
Vakgebieden

Waarschuwing

Door te solliciteren bij buro Nexus zet jij de volgende stap in jouw carrière.
Bijwerkingen als werkgeluk, vrienden in plaats van collega’s en onvrijwillig fluiten kunnen optreden.

De carrière
van je dromen

En in dit geval zijn dromen geen bedrog. Wanneer je bij buro Nexus in dienst komt gaan wij voor jou op zoek naar de meest uiteenlopende opdrachtgevers. De ene keer rond je een project af in drie maanden, een andere keer blijf je langer plakken. Zo heb jij de vrijheid om jouw carrière in te richten op jouw manier. Mét de zekerheid van een vast contract! Schoolverlater of een doorgewinterde carrièretijger? Buro Nexus is er voor jou. Samen excelleren we. Samen maken we jouw carrièredromen waar.

Meer over buro Nexus

Verbinden zit
in ons bloed

Nexus betekent namelijk niet voor niets verbondenheid. Ben jij klaar om die verbintenis aan te gaan? Je hoeft geen schrik te hebben, want er komt geen ring of eeuwige trouw aan te pas (al mag dat laatste natuurlijk wel). Bekijk per vakgebied onze projecten.

Wij zijn

buro Nexus

Ben je net afgestudeerd of juist een doorgewinterde carrièretijger? Bij buro Nexus zijn er elke dag nieuwe kansen. Samen zetten wij de volgende stap in jouw carrière en gaan we op zoek naar jouw werkgeluk. Wil jij alvast weten met wie je te maken krijgt?

Zijn wij een
match?

Twijfel je nog of buro Nexus het juiste bedrijf is voor jou? Doe de matchtest en ontdek in 5 vragen of wij bij elkaar passen.

Doe de matchtest

Opdrachtgever
worden?

Tijdelijke extra versterking nodig? Nood aan iemand die direct aan de slag kan? Denk dan eens aan projectsourcing. Door professioneel talent in te huren, beschik jij te allen tijde over deskundig personeel. Maar dan zonder de financiële risico’s. Wel de lusten, niet de lasten, zullen we maar zeggen. Buro Nexus werft consultants aan binnen Construction en Industry & Manufacturing. Of je nu op zoek bent naar aanstormend talent of naar een doorgewinterde carrièretijger, je bent bij ons aan het juiste adres.

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

MAAK EEN AFSPRAAK

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?