Maak kennis
met buro Nexus

Search in title
Search in content
Vakgebieden

Waarschuwing

Door te solliciteren bij buro Nexus zet jij de volgende stap in jouw carrière.
Bijwerkingen als werkgeluk, vrienden in plaats van collega’s en vrijwillig fluiten kunnen optreden.

De carrière
van je dromen

In dit geval zijn dromen geen bedrog. Ben jij op zoek naar jouw volgende uitdaging? Klaar voor de opdracht van je leven? Deze zoektocht is niet altijd even makkelijk, daarom helpen wij je graag op weg! Wanneer je bij buro Nexus in dienst komt, gaan wij voor jou op zoek naar de meest uiteenlopende opdrachtgevers. We houden rekening met je opleiding, ervaring en voorkeuren. Buro Nexus is er voor jou. Samen laten we jouw carrièredromen werkelijkheid worden!

Meer over buro Nexus

Verbinden zit
in ons bloed

Nexus betekent namelijk niet voor niets verbondenheid. Ben jij klaar om die verbintenis aan te gaan? Je hoeft geen schrik te hebben, want er komt geen ring of eeuwige trouw aan te pas (al mag dat laatste natuurlijk wel). Met een contract op maat zorgen wij dat jij met plezier aan de slag kunt. Benieuwd? Bekijk per vakgebied onze projecten.

Nfwf

Certified Member Projectsourcing

Op basis van een deontologische code en een audit door onafhankelijk erkend auditbedrijf BDO Belgium, heeft buro Nexus het kwaliteitslabel van Federgon voor Projectsourcing gekregen. Tijdens deze audit worden alle thema’s aan de hand van willekeurig geselecteerde dossiers en documenten getoetst. Het kwaliteitslabel van Federgon bewaakt de belangen van onze klanten, projectsourcing-medewerkers en de sector. Verder controleert het of alle regels worden nageleefd. Opdrachtgevers en projectsourcing-medewerkers die in zee gaan met buro Nexus hebben hierdoor de garantie van een optimale kwaliteit van dienstverlening en dat alle regelgevingen goed worden toegepast.

Zijn wij een
match?

Twijfel je nog of buro Nexus het juiste bedrijf is voor jou? Doe de matchtest en ontdek in 5 vragen of wij bij elkaar passen.

Doe de matchtest

Opdrachtgever
worden?

Tijdelijk extra versterking nodig? Nood aan iemand die direct aan de slag kan? Denk dan eens aan projectsourcing. Wij beschikken over heel wat gedreven personeel dat klaar staat om uit de startblokken te schieten. Door dit professioneel talent in te huren, beschik jij te allen tijde over deskundig personeel. Maar dan zonder de financiële risico’s. Wel de lusten, niet te lasten, zullen we maar zeggen. Buro Nexus werft consultants aan binnen de Techniek én Chemie & Life Sciences. Zo heb jij steeds de juiste mensen op de juiste plek.

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

MAAK EEN AFSPRAAK

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?