fbpx

Onze Nexus Heroes

Regelmatig roepen wij één van onze consultants uit tot Hero van de Maand. Waarom? Gewoon, omdat zij het af en toe verdienen om extra in het zonnetje gezet te worden!

November
16-11-2022
Joren Limpens is onze Hero van de Maand! Joren is gepassioneerd door het tekenen van elektrotechnieken, gaande van elektrische schema’s, stopcontacten, brand- en noodverlichting tot branddetectie. Samen met de werf- en projectleiders weet hij raamcontracten tot in de puntjes te verzorgen. Bovendien kan je hem jaarlijks terugvinden in de praalstoet van Aalst Carnaval. We zijn blij dat zo’n plichtsbewuste leergierige professional reeds drie jaar deel uitmaakt van ons team.
Joren Limpens
Junior Consultant Industry & Manufacturing
Oktober
Shadrack is verpleegkundige en momenteel werkzaam in een woon- en zorgcentrum in het Gentse. We appreciëren zijn inzet en willen hem daarom eens extra in de picture zetten. Zowel als persoon als zorgprofessional zet hij altijd zijn beste beentje voor, daarom is hij voor ons de Hero van de Maand. Gefeliciteerd Shadrack!
Shadrack Boateng
Verpleegkundige
September
13-09-2022
Jan Steyls heeft de titel Hero van de Maand verdiend! Jan werkt al drie jaar bij ons en is een zeer gewaardeerde collega.
Jan Steyls
Senior Construction Consultant
Juli
15-07-2022
Arne is terecht Hero van de Maand! Na al meer dan twee jaar een volwaardig Nexus-consultant te zijn, mag hij wel eens in de bloemetjes gezet worden.
Zijn inzet en enthousiasme zijn aanstekelijk, een harde werker met het hart op de goede plaats. Daarnaast is zijn leergierigheid iets dat hem kenmerkt. Hij durft uitdagingen aan te gaan en gaat extra werk zeker niet uit de weg.

Proficiat Arne! 👏
Arne van Buggenhout
Consultant Industry & Manufacturing
Juni
21-06-2022
Maaike Verspeet is nog maar nét afgestudeerd als zorgkundige, maar ze heeft nu al bewezen dat ze heel kundig is. Hoe wij dat weten? We krijgen enkel en alleen maar mooie complimenten over hoe goed ze haar werk doet. Ze is gemotiveerd, weet van aanpakken en op het project zijn ze enorm blij met haar komst. Ook buro Nexus is heel blij met zo een toffe madam in ons team! Gefeliciteerd Maaike! 🌸
Maaike Verspeet
Zorgkundige
Mei
26-05-2022
Azi is een ontzettend gedreven en betrokken consultant die haar vrouwtje staat binnen een mannenwereld. Wij zijn erg trots op Azi en deze prijs is haar dan ook van harte gegund.
Azi Nobari
Consultant werfleidster
April
25-04-2022
Esra is een jonge leergierige dame die haar passie en gedrevenheid volledig inzet om een goede verpleegkundige te zijn. Daarnaast zorgen haar optimisme, empathie en verantwoordelijkheid ervoor dat ze een mooie meerwaarde is op haar project.
Esra Acar
Projectverpleegkundige
Maart
23-03-2022
Mitch is al 3 jaar bij buro Nexus in dienst. Een samenwerking om fier op te zijn! Mitch is een goedlachse en waardevolle collega en deze titel is hem dan ook heel erg gegund. Proficiat!
Mitch Das
Consultant Construction
Jan
25-01-2022
Anthony is betrokken bij het reilen en zeilen van buro Nexus én hij weet ieder project tot een goed einde te brengen. Een echte meerwaarde voor het team!
Anthony Misseeuw
Consultant Industry & Manufacturing