Onze Nexus Heroes

Regelmatig roepen wij één van onze consultants uit tot Hero van de Maand. Waarom? Gewoon, omdat zij het af en toe verdienen om extra in het zonnetje gezet te worden!

Januari
23-01-2023
Gary is een zorgverlener met een gouden hart. Dagelijks zorgt hij voor zijn patiënten met een grote lach op zijn gezicht en hij is niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Daarom en om héél veel meer willen we Gary graag in de schijnwerpers zetten. Hoe wel hij nog maar net is dienst is, is hij op korte tijd onmisbaar geworden voor ons, onze klanten en met name de bewoners. Ik zeg altijd: everybody needs a Gary in their lives.👍
Gary Rodriquez
Zorgconsultant
Februari
09-02-2023
Nick is één jaar bij ons in dienst als Safety Coördinator. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor de veiligheid en administratieve opvolging op zijn toegewezen werf. Nick is loyaal, flexibel en heeft een flink dosis doorzettingsvermogen. Hij doet altijd zijn best om zijn projecten tot een goed eind te brengen. We zetten je daarom vandaag in het zonnetje! Gefeliciteerd Nick!
Nick Van de Voorde
Safety Coördinator
April
24-04-2023
We stellen je graag voor aan de Hero van de Maand Jens! Hij is al anderhalf jaar onderdeel van ons team en we zijn blij met zijn bijdrage. Zijn toewijding, leergierigheid en positieve instelling zijn bewonderenswaardig. Hij werkt goed samen met het team en wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Jens, je hebt de titel van de Hero dik verdiend.
Jens Verleysen
Junior Consultant Industry & Manufacturing
Juli
27-07-2023
Deze maand hebben wij onze consultant Nick Janssens in het zonnetje gezet! Nick zit op project bij FPC Risk en is daar zeer tevreden. Het persoonlijk contact, de goede sfeer en de flexibiliteit zorgen ervoor dat hij met veel plezier naar zijn werk gaat. En dat plezier straalt er zeker vanaf! Jouw inzet, enthousiasme en positiviteit worden enorm gewaardeerd. Deze titel, Hero van de Maand, heb je dan ook dik verdiend!
Nick Janssens
Consultant Industry & Manufacturing
September
10-09-2023
Deze maand hebben wij onze consultant Arne Vanden Eede in het zonnetje gezet! Arne werkt als Consultant Bim Manager bij Cegelec en over zijn inzet en werk hebben wij alleen maar positieve woorden te zeggen. Deze titel, Hero van de Maand, heeft Arne dan ook dik verdiend! Wat hij er zelf over zei? "Bij buro Nexus krijg ik de kans om te groeien. Jaro en Nadia vonden voor mij een uitdaging waar ik zelf niet aan had gedacht. Dat out-of-the-box gebeuren vind ik een enorme troef!”.
Arne Vanden Eede
Consultant BIM Manager
December
19-12-2023
Vandaag mogen we voor de laatste keer in 2023 de schijnwerper op een ongelooflijk talent binnen buro Nexus richten. Jordy, onze bevlogen consultant in de techniek, met grote trots vieren we zijn vierjarig jubileum bij buro Nexus. In deze tijd heeft hij niet alleen zijn vakbekwaamheid getoond, maar heeft hij ook bewezen een onmisbare kracht te zijn in het leveren van hoogwaardige resultaten. Momenteel is Jordy bezig met zijn derde project, en zijn professionele aanpak is bewonderenswaardig. Hij combineert diepgaande kennis met een praktische benadering, waardoor hij niet alleen projecten tot een succes maakt, maar ook een inspiratie is voor zijn collega's. In de geest van de feestdagen en als erkenning van zijn buitengewone bijdragen, is Jordy verdiend uitgeroepen tot onze Hero van de maand december! Jordy, bedankt voor je voortdurende toewijding en je vermogen om uitdagingen met een glimlach aan te gaan. Laten we samen een virtueel applaus geven aan Jordy!
Jordy Van Rompaey
Junior Construction Consultant