Hé daar,
toekomstige collega!

(Door)- groeien
bij buro Nexus?
Yes you can!

Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen specialiseren binnen je functie én om te kunnen doorgroeien? Zoek dan niet langer verder! Wij bieden je hiervoor de gepaste handvaten, afhankelijk van je ambities en doelen. Heb jij alle regels van het spel als Talent Master onder de knie en voel je dat het tijd is voor de volgende stap? Wie weet is de uitdagende rol van Business Partner of die van HR Fieldmanager wel jouw next step! Om je hierin optimaal te ondersteunen, voorzien wij uitgebreide salestrainingen en begeleiding op maat van jouw groeitraject. Verder zal je deelnemen aan de meest uiteenlopende teamuitjes, waarin je samen groeit! Voor we te hard van stapel lopen, laat ons beginnen bij het begin en je meenemen in ons onboardingstraject waarin je alle ins en outs van buro Nexus leert kennen. Laat je hiervoor inspireren door de video hieronder!

Ontdek al onze vacatures
werken bij

Laat je onderdompelen

binnen onze onboarding!

Wat zeggen onze
collega's zelf?

Great Place to Work

Wist je dat?
Great Place To Work

WOW! Wij kunnen met trots mededelen dat wij gecertificeerd zijn al Great Place to Work. Uit het onderzoek, dat is gehouden in oktober en november onder alle collega’s, behalen wij in Nederland en België gemiddeld een 7.9! 

Het onderzoek van Great Place to Work, bestaande uit een vragenlijst, richtte zich op vertrouwen, trots en plezier bij buro Nexus. Wil jij meer weten over onze certificering? Klik dan hier.

Verrassen met de WOW-factor!

Werken bij

Sta jij hier
binnenkort tussen?

Wat leuk dat je tot hier bent geraakt! Zie jij jezelf al werken bij buro Nexus? We geven je graag hiervan alvast een impressie en wie weet verover jij de volgende keer een plek in deze collage!

Ontdek hier alle verhalen

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?