fbpx

Consultants

Jij wil leren. Groeien. Jezelf blijven ontwikkelen. Een steentje bijdragen. Daarnaast wil je ook kunnen kiezen. Nieuwe bedrijven en projecten leren kennen. De vrijheid hebben om te gaan en staan waar je wil, maar met de luxe van een vast aanspreekpunt. Iemand die jou serieus neemt. Bij wie je altijd terecht kunt. Tijdens, maar ook buiten werktijd. Ook – nee, juist – wanneer het even wat minder loopt.

Jij wil gewoon doen waar je goed in bent, met goede ondersteuning. En daar helpt buro Nexus jou mee. Wij zoeken voor jou de interessantste opdrachten in België.

Dit wil ik

Iedere dag
fluitend naar
je werk

Huh?
Project
sourcing?

Ja, projectsourcing! Of met andere woorden: jij komt bij buro Nexus in dienst, waarna wij jou uitlenen aan een externe partij, een opdrachtgever. De ene keer rond je een project af in drie maanden, een andere keer blijf je (veel) langer plakken. Zo heb jij de vrijheid om jouw loopbaan in te richten op jouw manier. En kun je een kijkje in de keuken nemen bij verschillende partijen. Mét de zekerheid van een vast contract! Dus, ben jij op zoek naar ‘iets nieuws’ binnen Construction of Industry & Manufacturing?

Aarzel niet om contact op te nemen

Werken via
buro Nexus

Het is ons doel om jouw expertise en ambities in kaart te brengen en daar me aan de slag te gaan. Of je nu net van school komt of al wat jaren op je teller hebt, wij helpen jou die volgende stap in je carrière zetten. Stap gezet? Dan staan wij langs de zijlijn met ‘on the job’ begeleiding en een flinke stapel opleidingsmogelijkheden.

Bekijk alvast onze sollicitatieprocedure!

Wil jij aan de slag in de bouw of civiele techniek? Wij hebben uiteenlopende functies bij verschillende opdrachtgevers voor je klaarstaan. Wat denk je bijvoorbeeld van een functie in projectleiding & management? Of spreekt een project binnen calculatie, uitvoering, werkvoorbereiding je meer aan? We hebben voor elk wat wils. Klik snel door!

Bekijk de mogelijkheden

Wil jij mee bouwen aan de wereld van morgen? Is goed. Buro Nexus helpt je om jouw vaardigheden en ervaring in elektronica, civiele techniek, mechanica of scheikunde te implementeren. Ligt jouw interesse ergens anders? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk de mogelijkheden

Onze
vakgebieden

Focus loont. Die conclusie hadden we al getrokken. Daarom werven wij enkel consultants binnen Construction en Industry & Manufacturing aan. Zo worden wij misschien niet de grootste, maar wel de beste in wat we doen.

Zijn wij een
match?

Twijfel je nog of buro Nexus het juiste bedrijf is voor jou? Doe de matchtest en ontdek in 5 vragen of wij bij elkaar passen.

Doe de matchtest

De buro Nexus
Way of Work

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?