Vacatures bij
buro Nexus

Met verschillende locaties in Nederland én België is buro Nexus hard op weg om de wereld te veroveren. Of in ieder geval de Benelux. Om dat te realiseren zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde nieuwe medewerkers. Dit keer niet om onder te brengen bij een van onze opdrachtgevers, maar gewoon, voor onszelf. ‘Samen groeien’ is natuurlijk niet voor niets één van onze kernwaarden.
Ben jij écht geïnteresseerd in de verhalen van mensen? En zie jij jezelf al werken als Recruiter of Accountmanager? Dan komen we graag met je in contact.

Bekijk onze sollicitatieprocedure

Kom jij ons
versterken?

Waarom zou ik?
Dat zullen we
je vertellen!

Bij buro Nexus werken mensen met passie. Mensen met drive en ambitie. Mensen die de wereld elke dag een beetje beter willen maken. Samen. Zonder drempels, zonder “ik ontvang die aanvraag graag in drievoud op m’n bureau”. Wij houden van korte lijnen. Naast elkaar staan, in plaats van tegenover elkaar. Er wordt hier hard gewerkt, maar ook hard gelachen. En die vrijdagmiddagborrel? Die is inmiddels berucht. Meemaken?
Bel ons op, of laat ons jou bellen.

Let's go!
"Als ik een ander zie glunderen,
glunder ik mee!"
- Kristel Wilborts, Teamcaptain Breda
Lees haar verhaal!

Klaar voor

het ritje van

je leven?

Bezuinigen op feestjes? Nooit. Wij vieren successen voor elkaar én met elkaar. Zo maakten we – zowel onze medewerkers als onze professionals – onlangs Bobbejaanland onveilig. Benieuwd naar hoe we dat ervaren hebben? Dan heb je geluk, het werd namelijk op video vastgelegd. Bekijk het hier.

De buro Nexus
Way of Work

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief