Bij buro Nexus geloven we dat je jezelf voortdurend moet blijven ontwikkelen. Daarom bieden we verschillende zorgopleidingen aan om het beste uit jezelf te halen, terwijl je werkt en leert tegelijkertijd. Met de juiste begeleiding en financiering van jouw opleiding zorgen we ervoor dat jij jouw opleiding in de zorg met succes afrondt en jouw persoonlijke groei en ontwikkeling bevordert.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder of klik meteen door naar:

Jezelf blijven ontwikkelen?
Kies voor een opleiding
in de zorg!

Stilstaan is achteruitgaan. Bij buro Nexus zijn we ervan overtuigd dat iedereen zichzelf moet blijven ontwikkelen. ‘’Samen Groeien’’ is niet voor niets een van onze kernwaarden. Om deze kernwaarde te verwezenlijken, biedt buro Nexus diverse opleidingen aan om ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Deze opleiding volg je naast je baan, dus dat betekent werken en leren tegelijkertijd. Je begint met het werken op jouw huidige niveau en na het behalen van je opleiding bieden wij vele doorgroeimogelijkheden aan.

zorg opleiding

De juiste begeleiding
tijdens jouw zorgopleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij de beste begeleiding krijgt gedurende je opleiding/studie. Deze begeleiding bieden wij door je te koppelen aan een buddy. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd beschikt over een luisterend oor die jou met voldoende ervaring uit de praktijk uitstekend kan bijstaan. Meer weten over de rol van een buddy?

Lees hier het verhaal van Dwayne!
zorg opleiding

Hoe gaan wij om met de kosten
van jouw zorgopleiding?

Wij vinden jouw ontwikkeling een gedeelde samenwerking. Daarom investeren wij in jouw toekomst door jouw opleiding in de zorg te faciliteren en te financieren. Door jouw tijd te investeren in deze opleiding, werk je aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw zorgopleiding met succes afrondt.

Studieovereenkomst

Wanneer jij een opleiding in de zorg gaat volgen via buro Nexus zullen wij te allen tijden een studieovereenkomst met jou aangaan. Binnen deze overeenkomst staat afgestemd welke voorwaarden van toepassing zijn wanneer jij deze opleiding gaat volgen.

De ervaringen van onze zorgprofessionals

Conclusie - zorgopleidingen
via buro Nexus

Kortom, kies voor een zorgopleiding bij buro Nexus en investeer in jouw toekomst. Wij faciliteren en financieren jouw zorgopleiding en zorgen voor een studieovereenkomst waarin alle voorwaarden worden vastgelegd. Benieuwd naar het ontwikkelingstraject dat we gezamenlijk voor jou kunnen uitstippelen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief