De voordelen van detachering

In je zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben je ongetwijfeld detacheringsbureaus tegen gekomen. Je weet misschien wel wat zij doen, maar wat zijn de voordelen van detachering? In dit artikel lichten we ze graag toe.

Dit zijn de voordelen van detachering

Als werknemer van een detacheringsbureau profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je doet snel veel ervaring op
  • Je bent verzekerd van een inkomen
  • Flexibiliteit en vrijheid
  • Persoonlijke begeleiding
  • Je bouwt een groot netwerk op waar je later op kunt terugvallen als dat nodig is

Veel ervaring in een korte tijd

Dit is misschien wel het belangrijkste voordeel van detachering. Je leert in korte tijd enorm veel, omdat je bij verschillende opdrachtgevers werkt. Zo krijg je de kans om mee te kijken bij verschillende organisaties en dat kan heel leerzaam zijn. Aangezien jij voor jouw werkgever, het detacheringsbureau, bij verschillende opdrachtgevers werkt, hechten zij waarde aan jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Om die reden zijn er voor professionals verschillende opleidingsmogelijkheden.

Financiële zekerheid

Bij het werken voor een detacheringsbureau ben jij verzekerd van een inkomen. De financiële en contractuele zekerheid die je krijgt bij een detacheringsbureau is een van de belangrijkste voordelen van detachering. Zolang jouw contract loopt, ben je verzekerd van een inkomen. Het is gebruikelijk dat een detacheringsovereenkomst een half- of heel jaar duurt, maar een detacheringsovereenkomst is ook mogelijk voor onbepaalde tijd.

Je ervaart veel flexibiliteit en vrijheid

Naast bovenstaande voordelen ben je bij het werken voor een detacheringsbureau flexibel. Je zit niet vast aan één opdrachtgever doordat je op projectbasis werkt. Je hebt veel variatie en mocht er een opdracht tussen zitten die niet helemaal naar jouw wens is, zit je er niet aan vast.

Je wordt persoonlijk begeleid

Persoonlijke begeleiding vinden wij een belangrijk onderdeel van detachering. Dat je voor een opdrachtgever werkt, wil niet zeggen dat we je zomaar aan je lot over laten. Als je start bij buro Nexus word je gekoppeld aan een HR fieldmanager die jouw persoonlijke aanspreekpunt is voor vragen en je begeleidt tijdens jouw opdracht.

Een groot netwerk

Doordat je met verschillende professionals en organisaties in aanraking komt, kom je veel verschillende mensen tegen in jouw vakgebied. Zo heb je de kans een groot en waardevol netwerk op te bouwen. Wie weet wat je daar op een later moment in je carrière nog aan hebt!

Detacheringsbureau in de zorg

Wij zijn een detacheringsbureau gespecialiseerd in de zorg en naast bovenstaande voordelen zijn er binnen de zorgsector nog enkele aanvullende voordelen:

  • Zo is er in de zorg altijd vraag naar professionals en zul jij niet snel zonder werk komen te zitten.
  • Daarnaast biedt detachering in de zorg (door-)groeimogelijkheden. De zorg kent ontelbare domeinen en specialisaties. Denk bijvoorbeeld aan de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, de thuiszorg. Noem maar op! Zo blijven er voor jou als professional altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past.

Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor een detacheringsbureau. Wil je nog meer weten over wat wij als detacheringsbureau doen in de zorg?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?







    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief