fbpx

Buro Nexus: detacheringsbureau in de zorg

Detacheringsbureau zorg | buro Nexus

Buro Nexus: detacheringsbureau in de zorg

Werken via een detacheringsbureau. Misschien heb je er al eens over gehoord, maar je er niet in verdiept. Want wat doet een detacheringsbureau eigenlijk? Als detacheringsbureau in de zorg gaan wij voor jou op zoek naar de meest uiteenlopende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Kom je bij ons werken? Dan nemen wij jou aan door middel van een vast of tijdelijk dienstverband. Wij zijn de bemiddelaar tussen jou en de opdrachtgevers. Bij buro Nexus zijn dromen geen bedrog! Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Bekijk onze vacaturepagina eens!

Naar de vacatures
Detacheringsbureau zorg | buro Nexus

Wat houdt detachering in de zorg precies in?

Detacheren klinkt misschien nog eng of een beetje vaag. Wij leggen je uit wat zorg detachering precies betekent. Eigenlijk is het heel simpel: Jij komt bij buro Nexus in dienst, wij regelen de rest! We gaan op zoek naar een opdrachtgever, waar jij jouw expertises kunt laten zien. Wij zoeken de perfecte match en ‘lenen jou uit’. Kies je voor detacheren in de zorg, dan ga je bij een opdrachtgever aan de slag voor een bepaalde periode. De ene keer ga je voor drie maanden aan de bak en de andere keer blijf je misschien wel een jaar plakken. Het voordeel? Je kunt een kijkje nemen binnen verschillende keukens.

verzorgende ig

Daarnaast kan je project worden verlengd als hier interesse in is. Is je project afgelopen? Geen zorgen! Wij gaan gelijk op zoek naar de volgende plek voor jou. Als detacheerder zijn wij verantwoordelijk voor het betalen van je loon. Ben je ziek of heb je even geen project? Ook dan staan wij klaar voor jou en loopt je dienstverband gewoon door. Als Verpleegkundige een ziekenhuis of verzorgingstehuis, als Verzorgende in de thuiszorg of als Persoonlijk Begeleider in de gehandicaptenzorg? Wij hebben het allemaal. Hoe het is om te detacheren in zorg en welzijn bij buro Nexus? Daar kan Esther je alles over vertellen!

Lees het verhaal van Esther

Detachering in de zorg: waarom kiezen voor buro Nexus?

Wil je graag detacheren in de zorg, maar twijfel je nog tussen verschillende detacheringsbureaus? Wij zetten de voordelen van werken bij buro Nexus voor je op een rijtje.

  • Flexibel werken en vrijheid – bij buro Nexus heb je de vrijheid om jouw loopbaan zo in te richten dat deze helemaal bij jou past. We gaan samen op zoek naar een project dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Samen laten wij jouw dromen uitkomen.
  • Eén contract, één aanspreekpunt – detacheren is anders dan uitzenden. Bij buro Nexus teken jij je contract, waarna wij jou plaatsen bij een opdrachtgever. Is je opdracht klaar? Dan blijf jij gewoon in dienst bij ons. No stress! Daarnaast bieden wij iedere professional een eigen aanspreekpunt, een Talent Master noemen we dat. Heb je een vraag? Bel je Talent Master. Hij of zij staat dag in dag uit voor je klaar.
  • Jezelf blijven ontwikkelen – detacheren in de zorg bij buro Nexus betekent niet alleen een leuke en afwisselende baan, het betekent dat jij de volgende stap in jouw carrière zet. Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en daarom bieden wij passende opleidingen aan, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.
  • Veel ervaring opdoen in korte tijd – door te kiezen voor zorg detachering, leer jij veel verschillende organisaties kennen. Elk project is anders en bij elke opdracht doe je enorm veel ervaring op. Ga op ontdekkingsreis door te detacheren bij buro Nexus en kom erachter waar jouw passies liggen.
  • Part of a family – Welke family? De buro Nexus family! Barbara ging je al voor en vertelt hoe het is om part of the family te zijn.
Lees hier het verhaal van Barbara

Join
the family!

Hebben wij jouw interesse gewekt, heb je nog vragen óf wil je gewoon een keer een kopje koffie komen drinken? Je bent van harte welkom op een van onze kantoren. Wij leren je graag kennen! Maak je even een afspraak?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?