Vacatures in de zorg in Zuid-Holland

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging of wil jij een vliegende start maken aan je carrière in de zorg? Bij buro Nexus vind je de leukste zorg vacatures in Zuid-Holland! Wij hebben een uitgebreid netwerk aan werkgevers in deze regio, waardoor er altijd wel een passende baan voor je klaarligt. We vertellen je graag meer over onze zorg vacatures in Zuid-Holland.

Bekijk onze zorgvacatures

Zuid-Holland
zorg vacatures

zzp zorg

De leukste zorg vacatures bij buro Nexus in Zuid-Holland

De zoektocht naar geschikte vacatures in de zorg in Zuid-Holland kan lastig zijn. Buro Nexus helpt je daar graag bij! Wij zijn het detacheringsbureau van je dromen en helpen jou persoonlijk aan een geschikte baan. Misschien heb je nog niet eerder gedacht aan werken via een detacheringsbureau, maar wij overtuigen je graag. Op deze pagina en op onze website vind je verschillende verhalen van zorgmedewerkers die bij buro Nexus aan de slag zijn gegaan! Bekijk alvast onze openstaande zorg vacatures.

Vacatures in de zorg
in Den Haag

Woon je in de omgeving van Den Haag, dan ben je daar natuurlijk ook op zoek naar vacatures in de zorg! Den Haag beschikt maar liefst over acht ziekenhuizen en daarnaast ook talloze zorginstellingen. Wij hebben een uitstekend netwerk in Den Haag en helpen je graag aan een leuke, passende functie!

Zorg vacatures in Rotterdam

Wij zijn welbekend in Rotterdam! Je vindt er bijvoorbeeld één van onze kantoren, waar we je van harte uitnodigen voor een kop koffie. We gaan dan samen op zoek naar passende zorg vacatures in Rotterdam. Natuurlijk zijn er veel zorginstellingen in Rotterdam, maar ook in de omliggende dorpen en voorsteden zijn veel mogelijkheden. Een van onze collega’s, Aafke, werkt via buro Nexus bijvoorbeeld in de omgeving van Numansdorp en Oud-Beijerland. Lees haar verhaal en ervaar hoe zij toffe zorg vacatures in de omgeving van Rotterdam invult.

Lees hier het verhaal van Aafke

Olaf vult met succes zorg vacatures in Delft in

Er zijn nog meer succesverhalen zoals die van Aafke. Zo vertelt Olaf je graag meer over hoe het is om in Corona-tijd vacatures in de zorg in Delft in te vullen. Hij is dan ook begonnen op een COVID-unit, maar daar eindigt zijn avontuur niet. Vervolgens is hij aan de slag gegaan in een verpleegkundig specialistisch team en een verpleeghuis in Delft, waar hij ondersteuning biedt bij de implementatie van een kwaliteitsplan.

Lees het verhaal van Olaf
Detacheren zorg

Op zoek naar vacatures in de zorg in Leiden, Dordrecht of Alphen aan den Rijn?

Zuid-Holland is dichtbevolkt en dat betekent dat er zorg vacatures beschikbaar zijn in veel verschillende steden, zoals Leiden, Dordrecht en Alphen aan den Rijn. Ook daar werken we samen met verschillende zorginstellingen om jou de meest passende vacatures te bieden. Wil jij bijvoorbeeld aan de slag als Helpende+ of Verpleegkundige? Deze zorg vacatures staan nu open in Leiden, Dordrecht, Alphen aan den Rijn en andere steden in Zuid-Holland!

Vacature Helpende+ Vacature Verpleegkundige

Vacatures in de zorg
op Goeree-Overflakkee

Woon jij op het prachtige schiereiland Goeree-Overflakkee? Ook daar hebben we leuke zorg vacatures beschikbaar! Zo kun jij heerlijk dicht bij huis aan de slag in een enerverende zorgfunctie. En aan het eind van de dag genieten van een heerlijke strandwandeling.

Detacheringsbureau zorg | buro Nexus

Verschillende openstaande vacatures in Zuid-Holland

Waar in Zuid-Holland je ook aan de slag wil, wij staan voor je klaar. We hebben een breed aanbod aan verschillende openstaande vacatures. Zoek je bijvoorbeeld naar een teamleider of manager zorg vacature in Zuid-Holland? Zoek dan niet verder! De koffie staat bij ons al klaar. Samen met buro Nexus zet jij een nieuwe stap in je carrière. We doen niet aan ellenlange sollicitatieprocedures en je hoeft ook geen moeilijke formulieren in te vullen. Maak een afspraak bij ons kantoor in Rotterdam, dan bekijken we wat we voor je kunnen betekenen!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief