Vacatures in de zorg in Brabant

Ben jij op zoek naar zorg vacatures in Noord-Brabant en heb je moeite met het zoeken naar een passende functie? Bij buro Nexus helpen we jou graag. Verzorgende IG, Verpleegkundige of Helpende? Wij gaan voor jou op zoek naar de zorg vacature in Brabant die bij jou past. Hoe dat in zijn werk gaat lees je op deze pagina. We vertellen je alles wat je wil weten over zorg vacatures in Brabant en omgeving. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en ontdek welke zorg vacatures er allemaal zijn bij buro Nexus!

Bekijk onze vacatures in de zorg

Brabant
zorg
vacatures

Zorg vacatures door heel Brabant!

Buro Nexus is door heel Nederland te vinden. In Noord-Brabant hebben we kantoren in Breda en Eindhoven en ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg. Als specialist op het gebied van detacheren in de zorg, gaan wij samen met jou op zoek naar een passende functie. Wij helpen jou aan die volgende stap in jouw carrière. Of dat is in de VVT, in het ziekenhuis of als zorgmanager? Ons aanbod in Brabant is zo breed dat we altijd wel iets voor je hebben. Wie weet zien we jou binnenkort op een van onze kantoren in Eindhoven, Breda of Tilburg. Patrick Peijnenburg ging je bijvoorbeeld al voor! Hij is werkzaam als Verzorgende IG bij Archipel Zorggroep in Eindhoven en deelt zijn verhaal over hoe het is om te werken in de zorg via buro Nexus.

Lees hier het verhaal van Patrick
Zorg vacatures Brabant | buro Nexus

Vacatures in de zorg in West-Brabant

Ben jij woonachtig in het Westen van Brabant en ben je op zoek naar zorg vacatures in de omgeving van Etten-Leur, Bergen op Zoom of Roosendaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben regelmatig zorg vacatures beschikbaar in deze regio. Zo kun jij bijvoorbeeld aan de slag als Helpende+ of Verzorgende IG. Wij vertellen je graag alles over deze functies onder het genot van een kop koffie of thee. Bekijk deze vacatures alvast om meer te weten te komen.

Vacature helpende+ Vacature verzorgende IG

Aan de slag in de zorg
in Midden-Brabant?

Niet alleen in West-Brabant zijn er via buro Nexus zorg vacatures te vinden. Wat dacht je ervan om aan de slag te gaan als verpleegkundige in Midden-Brabant? Woon je in de omgeving van Oosterhout, Dongen of Waalwijk, ook daar helpen wij jou aan de leukste zorg vacatures. Als verpleegkundige kun je bij buro Nexus binnen verschillende niveaus aan de slag. Meer weten over aan de slag gaan als verpleegkundige bij buro Nexus? Bekijk onderstaande vacatures eens!

Zorg vacatures in Brabant | buro Nexus

Zorg vacatures in het Noorden van Brabant

In het Noorden van Brabant ligt de hoofdstad ‘s Hertogenbosch. In deze mooie stad is natuurlijk een ziekenhuis te vinden, maar we hebben ook zorgvacatures binnen verpleeghuizen of zorgcentra. Liever op zoek in de omgeving van Boxmeer of Waalwijk? Geen probleem! Wat dacht je er bijvoorbeeld van om als Interim Manager aan de slag te gaan? Bekijk de vacatures of lees het verhaal van ‘Team Interimmanagement’. Zij vertellen je graag alles over hoe wij de juiste mensen op de juiste plek krijgen.

Team Interim Management Interim Management vacatures

Ook in het Oosten van Brabant zijn vacatures in de zorg te vinden

Heb jij de omgeving waarin je op zoek bent gemist in bovenstaand verhaal? We zijn er nog niet! Woon jij niet in Noord, Midden of West-Brabant, maar juist in het Oosten en ben je op zoek naar een passende vacature in de zorg in de buurt van Veldhoven, Helmond of Boxtel? Ook voor jou hebben we passende vacatures in de zorg. In heel Brabant kunnen we namelijk zorgtoppers gebruiken. Jij zorgt voor anderen en staat klaar voor die ander. Wij, en de koffie, staan klaar voor jou! Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de beste match. Kom jij bij ons op de koffie? Wij leren je graag kennen!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief