Werken als Interim Directeur of Manager in de zorg

Als Interim Manager bied jij de tijdelijke oplossing voor zorgorganisaties die te maken hebben met een bezettingsprobleem. Jij beschikt over de competenties en versterking waar een opdrachtgever naar op zoek is. Zo vervang jij bijvoorbeeld een zorgmanager of zorgdirecteur die langdurig ziek is of met zwangerschapsverlof gaat of ga je aan de slag met een verbeterproject voor een afdeling van een organisatie. Bij buro Nexus kun jij aan de slag als Directeur of (Team)manager in de zorg. Alvast meer weten over deze functies?

 

Interim management? Wat houdt dat in?

Kies je voor Interim Management? Dan heb jij jouw sporen al verdiend. Als ervaren directeur of manager ben je nu op zoek naar dé baan van je leven. Als Interim Manager of Directeur in zorg en welzijn wil jij echt het verschil kunnen maken. Dat doe je met buro Nexus! Wij zijn landelijk actief op het gebied van Interim Management voor zowel de VVT als ziekenhuizen, maar ook binnen de gehandicaptenzorg. Een Interim Manager of Directeur wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verandertraject of een tijdelijke opvang wanneer een directeur of manager van een team uitvalt. Wat doen wij dan? Nou, wij zorgen er met onze expertise voor dat er iemand van buitenaf bij een organisatie ingezet wordt die helpt de problemen op te lossen. Zo ging onze Interim Manager Rachel aan de slag met een verandertraject. In haar verhaal lees je hoe ze dit ervaart en hoe het is om op Interim basis aan de slag te gaan.

Interim Manager

 

Aan de slag als Directeur of Manager in de zorg? Dit staat je te wachten!

Interesse in een van de vacatures als Interim Directeur of Interim Manager in de zorg bij buro Nexus? Dan vraag je je vast af wat je te wachten staat. Het ligt eraan op wat voor soort project je terechtkomt. Interim Management kent namelijk een diversiteit aan projecten. Wel kunnen we alvast wat taken benoemen, waar je gegarandeerd mee aan de slag gaat als Interim Directeur of Manager in zorg en welzijn.

  • Als Manager ben je expert op het gebied van zorgprocessen en bedrijfsvoering in de zorg. Met jouw leiderschap, inspireer jij jouw team. Je kijkt wat beter kan, hoe je alles vlekkeloos kan laten verlopen en lost eventuele problemen op. Kortom: jij bent een geboren leider.
  • Ga je aan de slag als Interim Directeur, dan ga je net een stapje verder en heb je een belangrijke functie te pakken. Je bent namelijk integraal verantwoordelijk voor de aansturing van de volledige organisatie en geeft leiding aan de managers die binnen de organisatie rondlopen.

Benieuwd hoe dat dan in zijn werk gaat bij buro Nexus? Daar kan onze Interim Management Specialist Hanneke je alles over vertellen!

 

Interim Directeur of Manager bij buro Nexus

Kom je bij buro Nexus werken als Interim Directeur of Manager? Dan kun je gegarandeerd rekenen op werkgeluk, persoonlijk contact en uitdaging. Wij bespreken de mogelijkheden met je en gaan samen met jou op zoek naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Persoonlijk contact staat bij ons voorop en dit laten we vanaf het eerste moment merken. Wij bieden persoonlijke begeleiding aan voor al onze professionals én je krijgt jouw eigen eerste aanspreekpunt. Wij nemen jou mee in waar jij blij en gelukkig van wordt. Wij denken met je mee over je opdracht en samen kijken we waar jij het beste tot je recht komt.

Kom je eens langs?

Leuk, wij leren je graag kennen! Door het contactformulier hieronder in te vullen, kun jij gemakkelijk een afspraak maken op een van onze kantoren. Tot snel bij buro Nexus!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief