Detachering in de zorg: iets voor jou?

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Steeds meer zorgprofessionals kiezen voor detachering. Maar wat houdt dat precies in? En wat zijn de voordelen? Ontdek het hier!

 

Wat betekent detachering?

Een detacheerder neemt mensen aan door middel van een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst. Vervolgens kunnen organisaties deze mensen voor een bepaalde tijd gaan inhuren. Een detacheerder (uitlener) beschikt dus over eigen werknemers die voor een afgesproken periode bij een derde partij (inlener) aan de slag gaan. Gedetacheerden worden dus niet uitbetaald door de organisatie waarbij ze werkzaam zijn, maar door de detacheerder.

Als zorgprofessional betekent dit dat jij bij buro Nexus in dienst komt, waarna wij samen op zoek gaan naar dé perfecte match met een zorginstelling. Hier kan jij aan de slag voor een besproken periode, die tussen 3 en 36 maanden ligt én onderling verlengd kan worden indien hier interesse voor is. Na het afronden van een project bij een zorginstelling, gaan wij meteen op zoek naar de volgende plek waar je aan de slag kunt. We hebben een uitgebreid netwerk aan organisaties waarmee we in nauw contact staan. Zo garanderen wij werkvreugde voor al onze zorgprofessionals.

detachering zorg

De voordelen die buro Nexus je biedt

 

Eén contract

Buro Nexus is géén uitzendbureau. Je tekent je contract bij ons, waarna we je uitlenen aan een derde partij. Wanneer deze opdracht klaar is, gaan wij meteen op zoek naar de volgende. Ondertussen blijf je natuurlijk op onze payroll staan, want je hebt tenslotte een (vast) contract bij ons getekend. Geen stress dus! Wie voor buro Nexus kiest, kiest voor zekerheid.

 

Eén aanspreekpunt

We zeiden het hierboven al: werkvreugde dragen we hoog in het vaandel. We waken erover dat onze zorgprofessionals het goed hebben op hun project én gewaardeerd worden. Daarom heeft iedereen een vast aanspreekpunt, een eigen Talent Master. Wanneer je vragen hebt of het even wat minder loopt, kan je altijd bij deze persoon terecht.

 

Passende opleidingen

Stilstaan is achteruitgaan zeggen ze wel eens. Daarom vinden we het belangrijk om jou alle kansen te bieden zodat jij je ten volle kan ontwikkelen. Een cursus of opleiding in gedachten? Breng ons op de hoogte. Samen bekijken we hoe we het aanpakken.

 

Kennismaken met verschillende organisaties

Vermijd sleur. Door voor detachering in de zorg te kiezen, kan jij verschillende organisaties op relatief korte tijd leren kennen. Zo ontdek je waar je passies liggen en doe je enorm veel ervaring op. Je CV dikt stevig aan en je roest nergens vast.

 

Totaalpakket

Uiteraard krijg je van ons een marktconform salaris. Een leasewagen is bespreekbaar. Als betrokken werkgever organiseren wij daarnaast op regelmatige basis leuke uitjes en events.

 

 

Over buro Nexus

Wij zijn een jong en gedreven detacheringsbureau, actief in de zorgsector en het onderwijs. Sinds onze opstart in 2015 zijn we stevig blijven groeien, met vandaag drie Nederlandse vestigingen als resultaat. Ons doel is echter niet om de grootste te worden van Nederland, maar wél om de beste te zijn in wat we doen. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal.

vestigingsdirecteur detachering zorg

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?