Detacheren bij de overheid. Iets voor jou?

Detacheren bij de overheid. Voor jou wellicht iets nieuws? Sinds kort kun je bij buro Nexus aan de slag bij de overheid. Wij bieden aardig wat vacatures aan, binnen uiteenlopende vakgebieden. Wil je een kijkje nemen binnen verschillende organisaties? Denk dan eens aan detacheren. Maar wat kun je eigenlijk verwachten als je gaat detacheren bij de overheid? Wij helpen je graag een handje op weg door middel van dit blog. Wie weet is de volgende stap in jouw carrière ineens heel dichtbij! Benieuwd naar onze vacatures en de vakgebieden waarin jij kunt detacheren bij de overheid?

Hè, detacheren?

Laten we beginnen bij het begin en jullie geheugen even opfrissen, want wat is detacheren ook alweer? Eigenlijk is het simpel: als gedetacheerde ben je in loondienst bij buro Nexus en wij lenen jou uit aan een organisatie. Deze organisatie noemen we ook wel jouw opdrachtgever. Jij gaat vervolgens voor een afgesproken periode bij deze opdrachtgever aan de slag. De ene keer ben je er drie maanden te vinden, de andere keer blijf je voor langere tijd bij deze opdrachtgever werken. Wil jij alles weten over detacheren en hoe het in zijn werk gaat bij buro Nexus? Wij schreven er een blog over!

De voordelen van detacheren bij de overheid

Detacheren brengt een hoop pluspunten met zich mee. Wij nemen jullie graag mee in de grootste voordelen van detacheren bij de overheid via buro Nexus. Ten eerste: werkgeluk. Wie wil dat nou niet? Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat jij dagelijks met een glimlach op de werkvloer staat. Omdat je verschillende uitdagende opdrachten doet bij uiteenlopende organisaties, doe je in korte tijd relatief veel ervaring op. Dat is niet het enige. Je bouwt een groot netwerk op én ervaart verschillende bedrijfsculturen binnen de overheid. Je blijft jezelf dus ontwikkelen. Ook stimuleren wij jou in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo kom jij overal met een frisse blik binnen en bij elk project kun jij het verschil maken met jouw kennis en ervaring. Opdrachtgevers mogen blij met jou zijn! De kers op die taart? Dat is de zekerheid van een vast contract bij buro Nexus. En zit je even zonder project? Dan krijg je gewoon doorbetaald!

Waar kom ik dan terecht?

Dat ligt eraan in welk vakgebied je aan de slag gaat: Ruimtelijke Ordening, Juridisch Domen of Bouw en Civiel. Met verschillende opdrachtgevers binnen deze vakgebieden is het altijd een verrassing waar jij terechtkomt. Vergunningverlener, Planoloog, Jurist of liever Projectleider of Werkvoorbereider? Alles is mogelijk bij buro Nexus. Zelfs als er op dit moment even geen passende vacature online staat, gaan wij speciaal voor jou op zoek naar een project dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Altijd vanuit het oogpunt op jouw werkgeluk.

Iets voor mij?

Heb je interesse om te gaan detacheren bij de overheid, maar twijfel je nog of het iets voor jou is? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een persoonlijk gesprek kun jij alle vragen stellen die je nog hebt. Wij helpen je graag! Maak je even een afspraak door middel van onderstaand contactformulier?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?