fbpx

Wat is detachering eigenlijk?

Interesse om te detacheren, maar geen idee wat het precies inhoudt? Het is eigenlijk heel simpel. Wij leggen het je uit! Als jij gaat detacheren, dan ga jij in dienst bij het detacheringsbureau waar jij voor kiest. De detacheerder gaat voor jou op zoek naar een project waar jij aan de slag kunt. Je wordt als het ware ‘uitgeleend’ aan een organisatie. Voor een afgesproken periode ga jij bij deze organisatie aan het werk. Dat bedrag dat aan het einde van de maand op jouw bankrekening staat? Die komt van de detacheerder! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze vacaturepagina eens!

 

Hoe werkt detachering bij buro Nexus?

Kom jij bij buro Nexus in dienst? Dan regelen wij alles van A tot Z. Wij gaan op zoek naar een opdrachtgever, waar jij jouw expertises kunt laten zien. Wij zoeken de perfecte match en ‘lenen jou uit’ aan de organisatie. Kies je voor detacheren in de zorg, dan ga je bij een opdrachtgever aan de slag voor een bepaalde periode. De ene keer ga je voor drie maanden aan de bak en de andere keer blijf je misschien wel een jaar plakken. Het voordeel? Je kunt een kijkje nemen binnen verschillende keukens. Daarnaast kan je project worden verlengd als hier interesse in is. Is je project afgelopen? Geen zorgen! Wij gaan gelijk op zoek naar de volgende plek voor jou. Als detacheerder zijn wij verantwoordelijk voor het betalen van je loon. Ben je ziek of heb je even geen project? Ook dan staan wij klaar voor jou en loopt je dienstverband gewoon door. Werkgeluk staat bij buro Nexus centraal. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. Benieuwd hoe het is om als zorgprofessional te detacheren? Onze zorgtopper Patricia vindt het de leukste baan die ze ooit heeft gehad. Waarom? Daar vertelt ze je alles over in het interview dat wij met haar hielden.

Werken als Verpleegkundige

 

Waarom detacheren? Alle voordelen op een rijtje!

Het is ons doel om jouw expertises en ambities in kaart te brengen. Of je nu net van school komt of al wat jaren meedraait, wij helpen jou aan die volgende stap in jouw carrière. Stap gezet? Dan staan wij langs de zijlijn met ‘on the job’ begeleiding en flink wat andere voordelen:

  • Werkgeluk – kom je bij buro Nexus werken? Dan kun je gegarandeerd rekenen op werkgeluk. Door te luisteren naar jouw wensen en behoeften, zorgen wij ervoor dat jij dagelijks fluitend naar je werk gaat.
  • Jezelf blijven ontwikkelen – detacheren in de zorg bij buro Nexus betekent niet alleen een leuke en afwisselende baan, het betekent dat jij de volgende stap in jouw carrière zet. Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en daarom bieden wij passende opleidingen aan, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Zo ging onze zorgprofessional Sandia van de huishouding binnen de thuiszorg naar Verzorgende IG en is ze inmiddels via buro Nexus aan de slag als leerling Verpleegkundige.
  • Eén contract, één aanspreekpunt – detacheren is anders dan uitzenden. Bij buro Nexus teken jij je contract, waarna wij jou plaatsen bij een opdrachtgever. Is je opdracht klaar? Dan blijf jij gewoon in dienst bij ons. No stress! Daarnaast bieden wij iedere professional een eigen aanspreekpunt, een Talent Master noemen we dat. Heb je een vraag? Bel je Talent Master. Hij of zij staat dag in dag uit voor je klaar.
  • Flexibel werken en vrijheid – bij buro Nexus heb je de vrijheid om jouw loopbaan zo in te richten dat deze helemaal bij jou past. We gaan samen op zoek naar een project dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Samen laten wij jouw dromen uitkomen.
  • Veel ervaring opdoen in korte tijd – door te kiezen voor zorg detachering, leer jij veel verschillende organisaties kennen. Elk project is anders en bij elke opdracht doe je enorm veel ervaring op. Ga op ontdekkingsreis door te detacheren bij buro Nexus en kom erachter waar jouw passies liggen.
  • Part of a family – Welke family? De buro Nexus family! Onze zorgprofessionals vertellen hoe het is om part of the buro Nexus family te zijn

Interesse in onze buro Nexus family?

Kom dan eens een keertje langs op een van onze kantoren. Je bent van harte welkom en de koffie of thee staat overal voor je klaar. Wij leren jou graag kennen, jij ons ook?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?