Tine Vannoote – Sales Director

"Ik wil achteraf kunnen zeggen: daar heb ik mijn steentje aan bijgedragen!"

Vertel! Wat is jouw buro Nexus 'story'?

“Ik ben begonnen als Business Partner bij buro Nexus België voor de tak Engineering. Vrij kort daarna kreeg ik de taak om het Engineering Team aan te sturen. Vorig jaar zijn we allemaal geconfronteerd geweest met corona en ik weet niet of het daardoor kwam of door iets anders, maar ik wilde op dat moment een nieuwe uitdaging en meer gaan betekenen. Ik wilde graag mijn eigen team om aan te sturen binnen buro Nexus. In Nederland liep de tak Zorg al heel goed en er waren plannen om ook in België aan de slag te gaan binnen deze sector. Toen ik dat hoorde heb ik intern de vraag gesteld om de switch van buro Nexus Techniek naar buro Nexus Zorg BE te maken. Ik ben er nog steeds heel dankbaar voor dat ze dit hebben toegezegd en mij de kans hebben gegeven om mijn eigen team te runnen. Ik wil graag de kwaliteit binnen de zorg een stukje omhoog halen en daarin iets betekenen. Tijdens corona ben ik me er nog bewuster van geworden dat kwaliteit binnen de zorg erg belangrijk is. De passie die ik hiervoor heb, probeer ik ook over te brengen op het team. Ik wil dat ze met de juiste insteek mensen werven en die passie ook overbrengen naar de consultants en klanten. Ik krijg vaak de vraag van de klant: ‘waarom samenwerken met buro Nexus?’. Dan denk ik aan het feit dat iedereen zegt dat we denken en werken vanuit de persoon en rekening houden met alle wensen van onze consultants en klanten. Het menselijke aspect is erg belangrijk binnen buro Nexus. Tegen mijn team zeg ik altijd: ‘we werken met mensen en je kunt nooit weten of je het goed doet voor iemand. Wat je wel kunt doen is om zoveel mogelijk feedback vragen, goed luisteren en zorgen voor een open communicatie.”

Dit jaar de opening van twee nieuwe kantoren! Wat wordt jouw rol hierin en wat gaat het buro Nexus brengen?

“Dit jaar openen we kantoren in Brussel en Antwerpen. De bedoeling is dat ik voor deze kantoren én het kantoor in Gent het salesteam ga aansturen. Voor de nieuwe vestigingen hebben we al een zo goed als volledig team. Onder mijn begeleiding gaan we met deze teams ‘de markt veroveren’. Als zij hulp nodig hebben, dan bied ik daarin de ondersteunende rol. Ik zal werkzaam zijn van zowel Antwerpen, Brussel als Gent. Met het openen van de nieuwe kantoren, kunnen we nóg dichter bij de klanten komen. Het doel is om lokaal uit te breiden en de afstand korter te houden. De afstand in België is kleiner dan in Nederland, maar we merken wel verschillen binnen verschillende regio’s. Daar willen we met mensen die de regio goed kennen echt op kunnen focussen. Ik denk dat we in de toekomst nog groter gaan worden!”

Heb je nog mooie doelen die je graag wil bereiken?

“Bij buro Nexus wil ik dat mijn team natuurlijk blijft groeien en zoals ik hierboven al zei geloof ik daar ook echt in. Daarnaast hoop ik dat we díe partners kunnen zijn die echt kwaliteit bieden voor projectsourcing binnen de zorg. Ik wil achteraf kunnen zeggen: ‘daar heb ik iets in betekend en mijn steentje aan bij kunnen dragen’. Tot slot heb ik net een nieuw huisje gekocht en daar ga ik in mijn vrije tijd vooral rust vinden en genieten!”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?