Leticia Pattyn

Als ik een glimlach zie, is mijn dag geslaagd!

Hoe ben je gestart bij buro Nexus?

“Ik ben begonnen bij buro Nexus België als Business Partner Engineering. Zodra er binnen buro Nexus sprake was om een nieuwe tak op te richten binnen de zorgsector, ben ik daar gelijk werk van gaan maken. Ik ben zelf maatschappelijk werker van opleiding en vanuit het verleden heb ik ervaring binnen deze sector. Toen de kans kwam om mijn twee voorliefdes te combineren, heb ik deze gegrepen.”

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

“De ene dag is nooit de andere. Er zit veel variatie in mijn functie als Business Partner, omdat deze erg uitgebreid is. Toen ik begon bij buro Nexus zijn we gestart met het uitbreiden van ons netwerk en hebben we de zorgsector op de hoogte gebracht van onze aanwezigheid. Aan de ene kant ga ik actief op zoek naar projecten voor onze professionals. Anderzijds word ik betrokken door de Talent Masters bij de gesprekken met de professionals. Zo leer ik ze goed kennen en kunnen we vervolgens op zoek naar een passend project. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor opvolging en evaluaties van de projecten die we hebben lopen bij onze klanten. Ik weet eigenlijk nooit van tevoren hoe een dag eruit gaat zien. Er zijn taken die dagelijks moeten gebeuren, maar we werken met en voor mensen. Een variabele factor die ervoor zorgt dat elke dag er anders uitziet. Wat ik het leukste vind aan mijn functie is het menselijk contact dat plaatsvindt tussen ons, de kandidaat en de opdrachtgever. Zeker als het een match is. Als ik bij beide partijen een glimlach zie, dan is mijn dag echt geslaagd.”

Wat spreekt jou aan bij buro Nexus en waarom denk je dat consultants voor ons kiezen?

“Het mooiste vind ik dat alle collega’s het voor de mens doen, iedereen heeft het persoonlijk contact en de persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel staan. Ik voel in ons dagelijks werk dat we meer doen dan alleen een match maken tussen een persoon en een klant. Het gaat bij ons echt over namen en over projecten. Het persoonlijk contact begint al bij de eerste intake. We hebben altijd een open geest en houden zo veel mogelijk rekening met de wensen van onze professionals. We bekijken hun carrièreplan en gaan vervolgens op zoek naar de beste match. Ik denk dat dat ook de reden is waarom consultants voor ons kiezen.”

Waar ben je het meest trots op?

“Het feit dat we eigenlijk vanaf 0 zijn gestart en nu al best ver staan met een 40-tal lopende projecten. Daar mogen we heel trots op zijn. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van deze groei. Steeds vaker worden we spontaan gecontacteerd door klanten, omdat ze iemand nodig hebben. Ik vind het leuk dat ze aan ons denken bij een nood.”

Hoe zie jij de toekomst van buro Nexus voor je?

“Door de groei die we als bedrijf nu meemaken, hoop ik dat we met buro Nexus echt een waarde kunnen toevoegen binnen de zorgsector en dat we gezien worden als een waardevolle partner. Ik wil graag mee kunnen groeien met het bedrijf in mijn huidige functie en zien wat de toekomst ons brengt.”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?