Céline Dereere

Het is uitzonderlijk om de groei van de bouwprojecten mee te maken!

Vertel eens Céline, hoe vul jij je dagen in als Talent Master Construction?

“Wel, dat is in één woord divers. Een exacte beschrijving van mijn dagen zal ik je dus niet kunnen meegeven, maar ik zou het niet anders willen! Enerzijds ben ik bezig met het zoeken van kandidaten en het houden van intakegesprekken. Ofwel merk ik dat kandidaten spontaan solliciteren, ofwel zoek ik zelf actief naar mensen die ik warm kan maken voor buro Nexus én voor projectsourcing. We hebben dan ook een grote portefeuille aan uitdagende projecten voor zowel pas afgestudeerden als voor diegenen die nood hebben aan wat nieuws. Ik ben er 100% van overtuigd dat dit dé ideale manier is om je volledig onder te dompelen in de bouwwereld. Dankzij de grote variatie aan projecten én het vast contract dat je bij ons krijgt, kun je van verschillende disciplines proeven. Dat is de pure recruitment kant van het verhaal. Anderzijds ben ik verantwoordelijk voor de projectopvolging van mijn professionals. Tijdens het project ga ik meermaals langs bij de professional ter plaatse, zowel op het bureau als op de werf. Dit is een van de leukste aspecten aan mijn job, aangezien het uitzonderlijk is om de groei van zo’n bouwproject te mogen meemaken. Bovendien zijn al onze professionals trots op datgene dat ze hebben bereikt, waardoor ze hun expertise graag delen.”

Wat een takenpakket! Wat geeft jou dan werkgeluk?

“Iedere keer als een kandidaat voor ons kiest, of we matchen onze professionals met een project, dan is mijn dag gemaakt. Als ik kijk naar de projecten die ik mee heb mogen opvolgen, dan ben ik trots! De werven kregen het deze zomer zwaar te verduren door de zware regenval en overstromingen in België. Onze professionals hebben dit met beide handen aangegrepen en dit tot een goed einde kunnen brengen. Dat gezegd zijnde, vind ik het in het algemeen geweldig om een project van de grond af aan te zien groeien. Zo volg ik momenteel een professional op die werkt met houtskeletbouw, wat ook heel knap is. Deze verkavelingen worden in een snel tempo gebouwd én zijn bovendien energieneutraal. Dit zijn slechts twee grepen uit een hele lijst met projecten, want zo heeft iedere professional bij ons wel een succesvol verhaal te vertellen!”

Kun je ons wat meer vertellen over Céline buiten de werkuren? Wat is je professionele achtergrond en wat doe jij graag om te ontspannen?

“Buiten mijn uren, tracht ik meermaals per week te sporten, o.a. zwemmen en fitness. Voor de rest ga ik in het weekend graag op een terrasje zitten met vrienden en familie en kan ik genieten van wat ontspanning. Wat mijn professionele achtergrond betreft, heb ik een Professionele Bachelor Marketing behaald. Via mijn stage bij het Gent Festival van Vlaanderen, ben ik in aanraking gekomen met de ‘recruitmentwereld’. Ik stond namelijk in voor de recruiteringscampagnes van jobstudenten. Het is dan ook een 14-daags festival, waardoor ze wel wat handen kunnen gebruiken. De hele HR kant van het verhaal sprak me zodanig aan, dat ik daarna een schakelprogramma in de Handelswetenschappen met de optie HR heb gevolgd. Na mijn studies, ben ik meteen in de recruitment gestapt. Zoveel jaar later ben ik terecht gekomen bij buro Nexus en ik heb hier zeker en vast geen spijt van!”

Dan nog één vraag om af te ronden! Hoe zou je een toekomstige collega Talent Master overtuigen om bij ons te komen werken?

“Als Talent Master bij buro Nexus krijg je veel afwisseling. Je bent verantwoordelijk voor de zoektocht van kandidaten en je volgt je professionals volledig zelf op. Hierdoor zie je mensen groeien én jij groeit ook mee met hen. Zelf kun je namelijk het een en het ander bijleren van onze professionals. Als je dus houdt van variatie én van een mensgerichte functie, dan zit je bij ons goed!”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?