“Op naar jaar 3!”

Vandaag werkt Petra 2 jaar bij buro Nexus!

“Vanmorgen reed ik naar mijn nieuwe werkadres bij Archipel in Best. Ik realiseerde mij dat dit het verzorgingshuis waar ik ook tijdens mijn eerste detachering werd ingezet. Nu alweer 2 jaar geleden. De tijd vliegt!

Twee jaar geleden nam ik de beslissing om over te stappen van een interne baan als verpleegkundige naar een detachering functie als verpleegkundige in de ouderenzorg.

Toen een moeilijke beslissing om een ‘veilige’ baan op te zeggen. Nu de beste beslissing die ik in mijn loopbaan ooit heb kunnen en mogen nemen.

Het detacheren is mij op het lijf geschreven. Ik roest niet vast in patronen, ontmoet vele mensen en ieder half jaar is er weer een werkadres waar ik mijn uitdaging in kan vinden en mijzelf weer kan gaan ontwikkelen. Want nee, vastroesten doe ik zeker niet!

Om mijn ‘ontdekking’ van vanmorgen met mijn contactpersoon Gino Stoof te delen, heb ik een hem kort bericht gestuurd. De contacten binnen Nexus verlopen uiterst vriendschappelijk. Helaas, ik heb nog geen gebak gezien, maar een vriendelijke opmerking terug via de app is voor mij misschien nog wel belangrijker. En reken maar dat ik deze heb ontvangen. Op naar jaar 3!”

 

– Petra Coppens

 

 

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief