Vacatures in de zorg in Zeeland

Wonen en werken in Zeeland, wie droomt er niet van? Genieten van de rust van het strand en de zee, maar ook in de buurt van bruisende steden als Middelburg en Goes. Het vinden van geschikte zorg vacatures in Zeeland is echter niet altijd even makkelijk. Daarom helpt buro Nexus je graag een handje!

Bekijk onze zorgvacatures

Zeeland
zorg vacatures

De leukste zorg vacatures
van Zeeland

Heb jij die leuke baan in de zorg nog niet kunnen vinden? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar laat die wel heel lang op zich wachten? Buro Nexus staat voor je klaar. Wij zijn niet zomaar een detacheringsbureau; wij gaan echt samen met jou op zoek naar een passende vacature in de zorg, bij jou in Zeeland.

werken zorg

Vacatures in de zorg in Middelburg

Wil jij graag aan de slag in de hoofdstad van Zeeland, Middelburg? Dat kan! Er zijn verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen in Middelburg in ons netwerk. We bekijken graag samen met jou waar jij het best aan de slag kunt! Hadden we je al verteld wat de voordelen zijn van detachering in de zorg?

Lees meer over detachering in de zorg
werken in het ziekenhuis

Verschillende zorg vacatures in Goes en omgeving

Waar ligt jouw volgende uitdaging? Wil jij aan de slag als Helpende+ of ga je voor de hectiek als IC verpleegkundige? We hebben veel verschillende soorten zorg vacatures beschikbaar in de omgeving van Goes. Zo is er altijd wel een functie die bij jou en je carrière past!

Vacature Helpende+
Vacatures zorg Zeeland

Welke vacatures in de zorg in Vlissingen passen bij jou?

Ook in Vlissingen kun je aan de slag in de zorg. In misschien wel een van de meest pittoreske kustplaatsen van Zeeland zijn ook verschillende vacatures beschikbaar. Ga jij aan de slag als verpleegkundige of is een managementfunctie meer iets voor jou? We leren je graag kennen! Je kunt online vast een matchtest doen om te zien of we bij elkaar passen. Wil je graag meer weten? Maak via het contactformulier een afspraak, dan zetten wij de koffie vast klaar.

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief