Vacatures in de zorg in Gelderland

De zoektocht naar een leuke, goede baan in de zorg kan lastig zijn. Daar weten wij alles van. Daarom helpen we jou graag een handje in je zoektocht naar vacatures in de zorg bij jou in Gelderland. Of je nu een doorgewinterde zorgverlener bent of wilt ontdekken wat jouw bijdrage aan de zorg kan zijn, wij staan voor je klaar. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de huidige zorg vacatures in Gelderland en omgeving, en natuurlijk over hoe werken bij buro Nexus in zijn werk gaat.

Werken
in de zorg
in Gelderland

Vind de beste zorg vacatures in Gelderland met buro Nexus!

Wij zijn de detacheerder van je dromen en zijn gespecialiseerd in de zorg. Bij buro Nexus vind je vacatures in de zorg door heel Nederland, dus ook in Gelderland. Schrik vooral niet van het woord “detacheerder”. Dat klinkt misschien heel zakelijk en ingewikkeld, maar dat is het niet. Je vindt bij ons verschillende vacatures in de zorg, maar wij gaan ook graag samen met jou op zoek naar de juiste functie. Met een breed netwerk aan verschillende zorgverleners kun je bij ons aan de slag in bijvoorbeeld de verpleging, verzorging en thuiszorg of in het ziekenhuis als bijvoorbeeld helpende, maar ook als manager of teamleider in de zorg.

Nicole liefhebber verzorgende in de IG | buro Nexus

Vacatures in de zorg in Gelderland: Nijmegen e.o.

Woon jij in de buurt van Nijmegen en wil je daar dus ook aan de slag in de zorg? Wij helpen je graag. In Nijmegen vind je natuurlijk niet alleen het Radboud UMC, maar ook verschillende zorginstellingen waar we regelmatig vacatures hebben. En hoe werken in de zorg via buro Nexus bevalt? Daar kan Nicole Liefhebber je alles over vertellen. Zij is via buro Nexus werkzaam als verzorgende IG bij ZZG zorggroep de Vlechting in Nijmegen.

Lees hier het verhaal van Nicole
persoonlijk begeleider

Zorg en welzijn vacatures in heel Gelderland

Zo’n succesverhaal als dat van Nicole, is niet zeldzaam bij buro Nexus. Niet alleen in de omgeving van Nijmegen hebben we al veel mensen aan de leukste zorg vacatures gekoppeld, ook in Apeldoorn zijn we actief. Hier vind je, naast een ziekenhuis, ook verpleeghuizen en woonzorgcentra. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als verpleegkundige in Apeldoorn? Bekijk dan eens deze vacatures!

Vacature verpleegkundige niveau 4 Vacature verpleegkundige niveau 5-6

Woon jij niet in Nijmegen of Apeldoorn en ben je juist op zoek naar vacatures in de zorg in de omgeving van Arnhem? Geen probleem, ook dan staat buro Nexus voor je klaar. In Arnhem vind je niet alleen vacatures als verpleegkundige, maar je kunt voor nog veel meer zorg vacatures bij ons terecht. Zoek jij bijvoorbeeld een baan als helpende+ of misschien als persoonlijk begeleider? We drinken graag een kop koffie (of thee) met je!

Een baan dichtbij huis

Zorg vacatures Gelderland | buro Nexus

De perfecte functie voor jou?

Woon jij in de Achterhoek, bijvoorbeeld in Zutphen, Winterswijk of Doetinchem en zoek je een vacature als verpleegkundige of persoonlijk begeleider? Ook dan hebben we interessante vacatures in de zorg voor je!  Een topper als jij kunnen we natuurlijk overal gebruiken. We kijken graag met je mee welke functie perfect bij jouw wensen past.

Werken in de ouderenzorg | buro Nexus

Oók vacatures in de zorg in de rest van Gelderland!

Ben jij toch eerder op zoek naar vacatures in de zorg in een andere plaats in Gelderland zoals in Tiel, Ede of Wageningen? De koffie staat bij ons al klaar! Samen met buro Nexus zet jij de nieuwe stap in jouw carrière en vinden we de baan in de zorg die helemaal bij jou en je woonplaats past. We doen niet aan ellenlange sollicitatieprocedures en je hoeft ook geen moeilijke formulieren in te vullen. Kom gerust eens langs, we hebben een prachtig kantoor in Nijmegen en staan te popelen je te ontmoeten. Maak je eerst even een afspraak?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief