Vacatures in de zorg in Groningen

Zorg vacatures in Groningen

Er gaat niks boven Groningen. Dat mag duidelijk zijn. Qua oppervlakte is het één van de kleinere provincies van Nederland, al maken ze hun formaat ruimschoots goed in levendigheid. Maar hoe zit het met zorg vacatures in Groningen? Die liggen helaas niet altijd voor het oprapen. Gelukkig heeft buro Nexus – ook in deze regio – een breed netwerk met potentiële werkgevers. Dus, heb jij jouw droombaan nog niet gevonden? Kom eens langs voor een kop koffie!

Detacheringsbureau zorg | buro Nexus

Werken in de zorg via een detacheerder

Hè, detacheren? Jazeker. Want hoewel het misschien niet de meest voor de hand liggende keuze is, kent werken in de zorg via een detacheerder veel voordelen. Dit is hoe het werkt: jij komt bij buro Nexus in dienst, wij lenen jou uit aan onze opdrachtgevers. Voor drie maanden aan de slag, of juist langer blijven plakken bij één werkgever. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zo kun jij een kijkje in de keuken nemen bij verschillende partijen. Maar dan wel met de zekerheid van een vast contract. Wie wil dat nou niet?

Lees meer over detachering in de zorg
Werken in de thuiszorg

Zorg vacatures in Winschoten gezocht? Gevonden!

Of je nu in Winschoten aan de slag wil in de ouderenzorg, of juist in de gehandicaptenzorg. Je regelt het via buro Nexus. En het mooiste van alles? Jij stapt gegarandeerd iedere ochtend met het juiste been uit bed en fluitend op de fiets of in de auto. Benieuwd naar welke zorg vacatures er in jouw regio beschikbaar zijn? Neem een kijkje bij onze vacatures.

Bekijk onze zorg vacatures
buro Nexus werknemer

Vacatures in de zorg in Veendam

Ook in Veendam hebben wij een aantal vacatures in de zorg voor je klaar staan. Weten of buro Nexus de partij voor jou is? Doe de matchtest. Je ontdekt in vijf korte vragen of wij bij elkaar passen. Zijn we een match? Kom dan vooral langs voor een kennismaking. Ook als je nu nog geen match bent, leren we je graag kennen. Wie weet vinden we toch die match in een persoonlijk gesprek. Vul het formulier onderaan deze pagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Maar let op: voordat je het weet loop jij met je droombaan naar buiten.

Zijn wij een
match?

Twijfel je nog of buro Nexus het juiste bedrijf is voor jou? Doe de matchtest en ontdek in 5 vragen of wij bij elkaar passen.

Doe de matchtest

Woon jij in de omgeving van Stadskanaal? Dan wil je waarschijnlijk ook in de buurt aan het werk. Fijn, want zo behoud je een goede verhouding tussen werk en privé. Dat vinden wij net zo belangrijk als jij. Jij staat ten slotte dag in, dag uit voor anderen klaar. Wij doen dat voor jou. Je kunt dan ook altijd bij ons terecht. Voor goed advies of gewoon een praatje.

Zorg vacatures
in Stadskanaal

Kom je kennismaken?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe functie in de zorg, dan kom je op gesprek bij buro Nexus. Wij helpen je met die volgende stap in jouw carrière. Verwacht geen formele sollicitatieprocedure, maar gewoon een goed gesprek. Plan ‘m in via het formulier hieronder.

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief