Vacatures in de zorg in Friesland

Friesland
zorg vacatures

Woon jij in het noorden van het land, in het prachtige Friesland? Het is er heerlijk wonen en werken! Maar het kan soms lastig zijn om echt passende vacatures in de zorg in Friesland te vinden. Want waar moet je kijken en waar moet je op letten? Als je door de bomen het bos niet meer ziet, staat buro Nexus voor je klaar! Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de leukste zorg vacatures in Friesland.

De juiste functie voor jou | buro Nexus

Zorg vacatures in Friesland via buro Nexus

Wanneer je op zoek bent naar zorg vacatures in Friesland, denk je niet meteen aan detachering. Want hoe werkt dat eigenlijk? En waarom zou je daarvoor kiezen? Daar vertellen we je graag meer over. Het kent namelijk heel veel voordelen! Jij komt bij ons in dienst, en wij “lenen” je als het ware uit aan een zorginstelling of ziekenhuis. Voor een paar maanden, of misschien wel voor langere tijd; het is maar net waar jij naar op zoek bent. Zo kun je ervaring opdoen bij verschillende zorginstellingen, terwijl je profiteert van de voordelen van een vast contract. Ideaal dus!

Lees meer over detachering in de zorg
Werken als IC Verpleegkundige | buro Nexus

De leukste zorg vacatures in de hoofdstad van Friesland

In Leeuwarden zijn verschillende zorginstellingen gevestigd die altijd op zoek zijn naar personeel. Wil jij aan de slag als Helpende + of heb jij net je diploma Verpleegkundige niveau 4, 5 of 6 op zak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Maar ook in het ziekenhuis is personeel nodig. Denk bijvoorbeeld aan een functie als IC Verpleegkundige. Durf jij het aan?

Vacature Helpende+ Vacature IC Verpleegkundige

Vacatures in de zorg
in Drachten

Niets is zo prettig als lekker dicht bij huis werken. Wil jij in Drachten aan de slag, en ben je daarom op zoek naar geschikte zorg vacatures? We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om eens te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het dichtstbijzijnde kantoor zit in Groningen. Maak gerust een afspraak!

buro Nexus collega's

Woon jij in Heerenveen? Ook hier vind je zorg vacatures!

Ook wanneer je aan de slag wil in de omgeving van Heerenveen, kun je terecht bij buro Nexus. Onze Talent Masters gaan op zoek naar leuke zorg vacatures in Heerenveen en zorgen ervoor dat jij op een plek terechtkomt waar je elke dag fluitend naartoe gaat. Zelfs op een druilerige dag. Wil je weten of we een match zijn? Doe dan vooraf de matchtest!

Zijn wij een
match?

Twijfel je nog of buro Nexus het juiste bedrijf is voor jou? Doe de matchtest en ontdek in 5 vragen of wij bij elkaar passen.

Doe de matchtest

Sneek, Franeker, Dokkum of Joure: je vindt ons overal

Wanneer we zeggen overal, bedoelen we ook overal. In heel Friesland hebben we zorg vacatures, dus ook in Sneek, Franeker, Dokkum of Joure. Waar jij ook woont of graag wil werken, samen zorgen we voor een nieuwe stap in jouw carrière.

Zien we je snel?

Wil jij graag aan de slag? En lijkt het je wel wat om dit via buro Nexus te doen? Leuk! Maak een afspraak en kom eens langs bij ons op kantoor. Formele sollicitatieprocedures zijn niet meer van deze tijd. Wij hebben liever gewoon een goed gesprek. Zien we je snel?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief