Dag van de Zorg I
Detacheringsbureau in de zorg

Jessica - A Day in the Life

Zorginstellingen en

-professionals opgelet!

Als detacheringsbureau in de zorg werken wij als de verbindende factor tussen zorginstellingen en zorgprofessionals. Ben jij een zorginstelling? Dan brengen we jouw noden en wensen op de afdelingen in kaart. Zo stellen we je graag voor aan zorgprofessionals, geladen met een rugzak vol relevante werkervaring, die gemiddeld 6 tot 12 maanden jouw zorgpersoneel kunnen ondersteunen. Ben jij een zorgprofessional? Dan kijken we waar jouw expertise en (groei)-wensen liggen. De ene keer een project in het ziekenhuis en dan weer in de VVT? Go for it!

Bij buro Nexus bieden we binnen de VVT verschillende zorg vacatures aan in bijvoorbeeld de ouderenzorg of de thuiszorg. Je kunt aan de slag als Helpende +, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Genoeg keuze dus! Ook zorginstellingen kunnen bij ons terecht, maar dan in de andere richting. Zoek jij dus naar experts om jouw afdeling te ondersteunen? Dan horen we je graag!

Bekijk onze VVT vacatures

Ben jij er klaar voor om te werken in het ziekenhuis? Bij buro Nexus kun je als Verpleegkundige, SEH-Verpleegkundige of IC Verpleegkundige in het ziekenhuis aan de slag. Ben jij een zorginstelling en heb jij nood aan kwalitatieve ondersteuning? Ook dan ben je welkom!

Ontdek onze ziekenhuis vacatures

Wil jij graag aan de slag in de geestelijke gezondheidszorg? Bij buro Nexus bieden we verschillende vacatures aan. Zo kun je aan de slag als Verpleegkundig Specialist, Basispsycholoog of GZ-Psycholoog. Andersom kunnen wij aan zorginstellingen zorpgrofessionals binnen de GGZ matchen op jouw afdeling om het zorgpersoneel te ondersteunen!

Vind hier al onze GGZ vacatures

Bij ons kun je aan de slag als Persoonlijk Begeleider in de gehandicaptenzorg. Ben jij degene die onze vacature Persoonlijk Begeleider in de gehandicaptenzorg vervult? Dan ga jij geen enkele uitdaging uit de weg. Jij staat dagelijks klaar voor al jouw cliënten en wij zijn er voor jou. Ben jij als zorginstelling op zoek naar een Persoonlijk Begeleider? Even welkom!

Ontdek al onze gehandicaptenzorg vacatures

Als Interim Manager in zorg en welzijn wil jij echt het verschil kunnen maken. Dat doe je met buro Nexus! Als detacheerder zorgen wij voor opdrachtgevers die jouw expertise goed kunnen gebruiken. Andersom bieden wij aan opdrachtgevers dus experts met frisse nieuwe inzichten aan. Optimalisatie is key!

Word Interim Manager

Ontdek onze
vakgebieden

Dit zeggen onze
zorgprofessionals

Jessica - A Day in the Life

Tot snel!

Dus, ben jij geïnteresseerd in onze werking? Dan komen we graag met jou in gesprek! Vul het contactformulier onderaan de pagina in en wij zorgen voor de koffie of thee 😉. Eerst nog meer weten? Klik dan op de button hieronder.

Nog meer weten?
Great Place to Work

Wist je dat?
Great Place To Work

WOW! Wij kunnen met trots mededelen dat wij gecertificeerd zijn al Great Place to Work. Uit het onderzoek, dat is gehouden in oktober en november in 2022 onder alle collega’s, behalen wij in Nederland en België gemiddeld een 7.9! 

Het onderzoek van Great Place to Work, bestaande uit een vragenlijst, richtte zich op vertrouwen, trots en plezier bij buro Nexus. Wil jij meer weten over onze certificering? Klik dan hier.

FAQ: detacheringsbureau
in de zorg?

Wat is detachering?

Buro Nexus is een detacheringsbureau. Kom je bij ons detacheren? Dan kom je als zorgprofessional in dienst. Vervolgens ga je bij verschillende bedrijven met tijdelijke projecten aan de slag. Door te detacheren leer je in korte tijd uiteenlopende organisaties en organisatieculturen kennen, bouw je een groot netwerk op en ontdek je waar jouwtalenten het beste tot hun recht komen. Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Jouw eigen HR Fieldmanager en de groeimogelijkheden die we bieden, zorgen ervoor dat je blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen.

Wat is het verschil tussen buro Nexus en een uitzendbureau?

  • Bij ons kun je rekenen op een contract met een vast aantal uren.
  • Je werkt op een project voor langere tijd in plaats van losse diensten.
  • Een maandelijks, marktconform salaris met aantrekkelijke extra’s.

Waar vind ik buro Nexus?

Wij zijn actief in Oost, Zuid en West Nederland en hebben een kantoor in Tilburg en in Nijmegen. Klik hier voor een overzicht van de vestigingen en maak alvast kennis met onze medewerkers.

Bij wie van buro Nexus kan ik meer informatie opvragen?

Je krijgt per vestiging een overzicht van al onze medewerkers. In deze fase kun je het beste contact opnemen met één van onze Talent Masters, zij helpen jou graag met al je vragen.

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief