VVT vacatures

Ben jij op zoek naar de mooiste vacatures binnen de VVT? Of wil jij meer weten over werken in de VVT? Dan ben je bij buro Nexus aan het juiste adres. Als detacheerder in de zorg vinden wij projecten die perfect bij jouw wensen passen. In dit blog vertellen wij jou alles over werken binnen de VVT en delen wij uitdagende vacatures.

Wat doet de VVT?

Het kan voorkomen dat iemand niet meer (volledig) zelfstandig thuis kan wonen. In de meeste gevallen komt dit door gezondheidsproblemen en/of ouderdom. Wanneer dit voorkomt, kan diegene beroep doen op de VVT. Zo kan iemand worden opgenomen in een verpleeg- of verzorgingstehuis, maar kan diegene ook aan huis geholpen worden door de thuiszorg. De wens van de persoon in kwestie staat centraal en in de meeste gevallen is zolang mogelijk thuis wonen de wens.

Waarom kiezen voor vacatures
binnen de VVT?

Mensen die in de verplegings-, verzorgings- of thuiszorg terecht komen, geven een stuk eigen controle uit handen. Als zorgprofessional zorg je daardoor daadwerkelijk voor het woon- en leef comfort van mensen. Werken binnen de VVT doe je dan ook met je hart. Je bouwt een band op, bent een luisterend oor en verleent daarbij de beste zorg. Jij en jouw collega’s streven er samen voor dat mensen zo lang, gezond én prettig leven.

Welke vacatures hebben wij
binnen de VVT?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en past werken binnen de VVT perfect bij jou? Dan hebben wij voldoende uitdagende vacatures voor jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Verzorgende IG (niveau 3)? Hier help jij mensen stapje voor stapje zodat er vooruitgang wordt geboekt. Dit doe je door zowel dagelijkse levensverrichtingen als verpleegtechnische handelingen uit te voeren.
  • Verpleegkundige (niveau 4)? Hier help je met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en empathisch vermogen mensen zover om mee te werken aan hun zorgplan. Jouw doel? Het bevorderen van herstel, gezondheid én vitaliteit.
  • Verpleegkundige (niveau 5/6)? Hier help je mensen met de dagelijkse verzorging, verricht je verpleegtechnische handelingen en deel je jouw kennis met artsen en specialisten.

Bekijk hier onze vacatures

Detacheren in de zorg

Vind hier jouw ideale match!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? En past een baan in de zorg perfect bij jou? Steeds meer zorgprofessionals kiezen voor detachering. Maar waarom is dit? En wat zijn de voordelen? Bij buro Nexus krijg je als zorgprofessional een totaalpakket aan opties. Zo sta je onder contract bij buro Nexus waardoor je kiest voor zekerheid. Je blijft namelijk op onze payroll staan. Verder maak je kennis met verschillende organisaties in korte tijd. Zo vermijd je de sleur en kan je veel leren waardoor je cv zich snel vult met mooie referenties en kwaliteiten. Tot slot, zorgt buro Nexus voor een marktconform salaris, zijn een leasewagen en opleiding bespreekbaar en organiseren we op regelmatige basis leuke en leerzame events. Zo garanderen wij werkgeluk voor al onze zorgprofessionals.

Klaar om te detacheren via buro Nexus?

Zie jij jezelf al werken binnen de VVT? Neem dan snel contact met ons op en dan zoeken we samen naar de geschikte opdracht voor jou!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief