Ruben van Scherpenzeel – Talent Master

''Mijn talenten moet ik goed kunnen inzetten om het maximale uit mijn werk te halen.''

Hoi Ruben! Jij bent geen onbekende voor buro Nexus! Zou jij jezelf willen voorstellen aan de lezers die je nog niet kennen?

Hoi! Tuurlijk wil ik dat. Mijn naam is Ruben van Scherpenzeel en ik ben 23 jaar oud. Ik kom uit Hengelo Overijssel en werk sinds september als Talent Master op kantoor Nijmegen. Hiervoor heb ik mijn afstudeerstage bij buro Nexus gedaan. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de puntjes op de i te zetten voor mijn scriptie. Verder kan je me vaak in de sportschool vinden of achter mijn Xbox.

Je bent als afstudeerstagiaire begonnen bij Buro Nexus, hoe ben je terecht gekomen bij ons?

Ik ben destijds benaderd door een medewerker van buro Nexus via LinkedIn. Jullie waren op zoek naar een Talent Master, maar ik gaf aan dat ik nog bezig was met mijn studie en op zoek was naar een opdrachtgever voor mijn scriptie. Gelukkig was daar ook plek voor. We zijn toen gaan samenzitten en hebben een passende opdracht gevonden. Na mijn afstudeerstage ben ik alsnog gestart als Talent Master, omdat buro Nexus mij erg bevalt!

Goed om te horen Ruben! Hoe is je stagetijd verlopen?

Nadat ik samen met mijn begeleidster een passende opdracht had gevonden, ben ik op het hoofdkantoor in Tilburg aan de slag gegaan. Op kantoor aan mijn scriptie werken, vond ik een groot voordeel. Dit zorgde voor extra motivatie en ik vond het fijn dat ik de mogelijkheid had om direct vragen te stellen. Iedereen op kantoor is behulpzaam en staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden of je op ieder ander vlak te helpen. Ook de professionals die ik sprak, waren altijd behulpzaam. Verder kon ik ook af en toe een potje tafeltennis spelen om te ontspannen 😉. Samen met mijn stagebegeleider binnen buro Nexus evalueerde ik vaak over hoe de zaken ervoor stonden. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mijn stageperiode goed heb doorlopen!

Na je stage ben je begonnen als Talent Master in Nijmegen, hoe bevalt de switch?

Ook dat bevalt goed! Als Talent Master ben je veel in contact met mensen en dat vind ik leuk! Ik ben namelijk altijd benieuwd waar mensen energie van krijgen. Als je dat naar boven weet te halen in een gesprek met iemand, ontstaat er een brede glimlach. Als die glimlach doorgezet kan worden op verschillende opdrachten, maakt dat mij als beginnende recruiter blij!

Mooi om te zien dat buro Nexus jou nog veel te bieden heeft! Je hebt nu al veel meegemaakt bij buro Nexus, heb je al een beeld van wat werkgeluk voor jou betekent?

Voor mij betekent werkgeluk dat ik zin heb om aan mijn werkdag te beginnen, maar ook om te weten dat ik goed ben in mijn werk. Mijn talenten moet ik goed kunnen inzetten om het maximale uit mijn werk te kunnen halen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik de kans heb om mezelf te blijven ontwikkelen. Daar word ik gelukkig van!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief