Rick Janssen

"Ik blijf met plezier nog jaren aan de slag bij buro Nexus!"

Dag Rick, hoe ben jij bij buro Nexus terechtgekomen?

“Ik werd via LinkedIn benaderd door Lieke van Bakel. Ik ben op kennismakingsgesprek gekomen met haar en in een vervolggesprek maakte ik ook kennis met Coen van Calsteren. Ik had meteen een goed gevoel bij buro Nexus, dus heb ik na deze twee gesprekken mijn contract getekend. Ondertussen ben ik ruim een jaar in dienst en ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze.”

Vertel eens over je projecten bij buro Nexus?

“Ik heb net mijn eerste project afgerond bij Vivent locatie Mariaoord. Dit was voor mij een volledig nieuwe doelgroep, namelijk niet-aangeboren hersenletsel. Dit lag mij eigenlijk erg goed. Tijdens dit project ben ik een dagje ingevallen bij Archipel Dommelhoef op de afdeling geriatrische revalidatie. Dat beviel me en dat is nu ook mijn tweede project geworden. Er wordt dus zeker rekening gehouden met je voorkeuren. Dit nieuwe project was origineel voor twee maanden bedoeld, maar werd ondertussen al met twee maanden verlengd. Het is dus opnieuw een goede match!”

Waarom koos je een jaar geleden voor buro Nexus?

“Het gevoel zat meteen goed. Buro Nexus wil dat personeel lekker in z’n vel zit en daar wordt dus goed over gewaakt. Jijzelf staat altijd op de eerste plaats. Dat is fijn, want hierdoor functioneer je goed en dit straal je automatisch ook uit naar je omgeving. Bovendien blijf je bijleren: je werkt op verschillende plekken en met verschillende doelgroepen. Dat is erg waardevol, want zo blijf je telkens opnieuw groeien in je rol.”

Hoe heb je het voorbije jaar ervaren?

“Heel positief! Ik merk dat ik ook heel enthousiast aan mijn nieuwe project ben begonnen. Ik ga weer een nieuwe uitdaging aan en het blijven leren en blijven ontwikkelen geeft me energie. Ik voel me echt gewaardeerd en blijf de komende jaren met plezier aan de slag bij buro Nexus.”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief