Kyara Sturkenboom

Doorgroeien bij buro Nexus? Dat kan!

Kyara Sturkenboom weet er alles van hoe het is om door te groeien bij buro Nexus. Ze is begonnen als afstudeerstagiaire en inmiddels is ze doorgegroeid naar HR Professional en staat ze dagelijks klaar voor al onze professionals!

The beginning…

“In januari 2019 ben ik begonnen bij buro Nexus als afstudeerstagiaire voor de opleiding Human Resource Management. Ik werkte twee dagen in de week mee als Talent Master en de rest van de dagen was ik bezig met mijn afstudeeropdracht. Tijdens mijn stage heb ik onderzoek gedaan naar wat de beste wervingsstrategie is voor buro Nexus. Hiervoor heb ik veel gesprekken gevoerd met interne medewerkers, met name Talent Masters, om te kijken wat het huidige proces was om mensen te werven. Daarnaast heb ik met veel zorgprofessionals gesproken om de doelgroep in kaart te brengen. Op dat moment was er nog geen HR afdeling dus het was een leuke uitdaging om de wervingsstrategie in kaart te brengen en hierover te adviseren. Het is mooi om te zien dat er inmiddels al veel stappen zijn ondernomen en dat de verbetering en de groei zichtbaar is.”

En toen?

“Mijn stageopdracht eindigde in juni 2019. Ik kreeg de mooie kans om van stagiair naar medewerker te gaan en bleef werkzaam als Talent Master tot het moment dat ik officieel afstudeerde in augustus. Ik kon bij buro Nexus blijven werken, maar ik wilde graag een pre-master en master gaan doen. Ik besloot om voor de volle 100% voor mijn opleiding te gaan en me daar op te focussen, aangezien ik nog niet wist wat de opleiding precies van me zou vragen. Ondanks het feit dat ik niet meer werkte bij buro Nexus, ben ik wel altijd in contact gebleven.”

November 2020

“Het was november 2020 toen ik een telefoontje kreeg van buro Nexus met de vraag of ik weer voor ze wilde komen werken als Talent Master. Ik had inmiddels mijn pre-master afgerond en was bezig met mijn master in Human Resource Studies. Ik gaf aan dat ik interesse had, maar dat ik uiteindelijk wel in de HR wilde werken. Op dat moment waren er nog geen mogelijkheden om op de HR afdeling, die er inmiddels wel was, te werken. Toch zag ik het als een kans om weer als Talent Master aan de slag te gaan en die heb ik gegrepen. Zeker omdat ik wist wat voor doorgroeimogelijkheden buro Nexus biedt. De vrijdag voordat ik op maandag zou starten kreeg ik een telefoontje dat er toch een mooie kans lag om op de HR afdeling te werken. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen!”

En nu: HR Professional!

“Inmiddels ben ik alweer een paar maanden werkzaam als HR Professional. Met onze HR afdeling staan wij klaar voor al onze professionals. Alle vragen die onze externe medewerkers hebben komen bij ons terecht en wij proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen. Denk hierbij aan vragen over uren, verzuim, uitdiensttreding en studies. Daarnaast ben ik betrokken bij verschillende projecten binnen buro Nexus. Daar word ik enthousiast van en het motiveert me. Dit maakt mijn werk nog interessanter en het is leerzaam. Ik ben blij dat ik de kans krijg om mijn steentje bij te dragen aan deze projecten. Kijkend naar mijn loopbaan bij buro Nexus en de paden die ik al heb mogen bewandelen, kijk ik uit naar de toekomst. Wie weet waar deze me gaat brengen!”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief