Hoe groot we ook worden, de professional blijft altijd het allerbelangrijkst.

Eva, waarom denk jij dat professionals kiezen voor buro Nexus?

Het grootste gedeelte van onze professionals vindt het interessant om een kijkje te nemen in verschillende organisaties. Vaak zijn dit jonge mensen, die net afgestudeerd zijn of zelfs nog studeren. Er komt dan zoveel op je af, je hebt zoveel keuzes en richtingen. Zij zien detacheren als een kans om in aanraking te komen met verschillende instellingen en doelgroepen.

Maar aan de andere kant zie je juist ook veel mensen die al zo’n dertig jaar bij dezelfde instelling werken. Mensen die op de automatische piloot op de werkvloer staan en de uitdaging missen. Die diversiteit en flexibiliteit speelt een grote rol, al speelt het persoonlijke – onze aanpak – ook mee. Wij zijn open en eerlijk, dat spreekt professionals aan.

En wat spreekt jou zo aan?

Ik vind dat er bij buro Nexus op een ontzettend persoonlijke manier met elkaar wordt omgegaan. Dat zie je niet alleen op de werkvloer maar ook in onze methodiek. We hebben veel contact met de professionals. Wanneer iemand op kennismaking gaat bij een opdrachtgever, dan gaan we altijd mee. We bereiden het samen met de professional voor. Bij ons word je niet zomaar ergens neergezet waarna we onze handen van je af trekken. Het is hard werken, maar niet zonder een grapje of een gezellig praatje tussendoor.

Daarbij krijg je hier ontzettend veel kansen. Ik ben doorgegroeid van Talent Consultant, naar Business Partner en nu naar Vestigingsdirecteur Breda. Ik vind het bijzonder dat dat hier kan. Wanneer je je best doet is er zoveel mogelijk binnen dit bedrijf. Er wordt goed voor je gezorgd.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Wat betreft reizen nog heel veel. Ik zou het liefst de hele wereld zien. En hoop dat ik dat ook mag zien. Verder eigenlijk niet zo veel. Ik ben niet zo van de lijstjes. Ik denk dat dat te maken heeft met verwachtingsmanagement. Wanneer je heel veel wil en het dan niet waarmaakt, wordt het alleen maar een teleurstelling. Ik ben ontzettend tevreden met waar ik nu sta. Ik zie wel hoe het leven loopt.

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief