Berrie van Dijk

Het lijkt me mooi om hier mee te kunnen groeien!

Vertel! Hoe is je eerste maand bevallen en waar ben je allemaal mee bezig geweest?

“Ik had al enige ervaring als Facilitair Medewerker toen ik werd benaderd door buro Nexus. Ik werd gelijk geënthousiasmeerd door de uitdagingen die er liggen binnen het bedrijf, met name het groeipotentieel. Ik dacht meteen: ‘het lijkt me mooi om hier in mee te kunnen groeien’. 4 januari was mijn eerste dag en ik werd gelijk meegenomen in een bouwvergadering in Tilburg. Dat was meteen erg interessant. De dagen daarna ben ik bijna alle vestigingen langsgegaan om te kijken naar zaken als de huisstijl, waar er problemen zijn en hoe we dit kunnen aanpakken. Mijn mailbox stroomde toen gelijk helemaal vol.

De afgelopen maand ben ik uiteraard het meest druk geweest met de opening van het nieuwe hoofdkantoor in Tilburg. Ik ben voornamelijk bezig geweest met het coördineren van de planning en het onderhouden van het contact met de aannemers. De opening van de nieuwe kantoren voor buro Medical in Brussel en Antwerpen komen er natuurlijk ook aan, dus daarvoor zijn we ook al de nodige voorbereidingen aan het treffen. Momenteel ligt de focus op het openen van de nieuwe kantoren en dit vind ik heel leuk om te doen, maar ik vind het ook erg belangrijk dat alle collega’s een goede werkplek behouden.

Het was een uitdagende eerste maand, maar ik merk dat ik echt op mijn plek zit binnen buro Nexus. Ik heb in de eerste week al een goede indruk gekregen bij het bezoeken van de vestigingen en heb meteen veel collega’s mogen ontmoeten. Op alle locaties hangt dezelfde open sfeer en word je goed ontvangen, dat was erg mooi om te zien.”

Ben je blij met het resultaat in Tilburg?

“Zeker! We zullen natuurlijk nog wel de puntjes op de i moeten zetten, maar dat is logisch. Er staat bijvoorbeeld nog een bank in het Verenigd Koninkrijk die het water niet over mag in verband met corona. Zo zie je maar: niks gaat zonder slag of stoot, maar dat is ook wel weer leuk en uitdagend. Ik denk dat we zeker heel blij mogen zijn met het resultaat. Het is een erg mooi kantoor geworden op een te gekke locatie. Ik hoop dat we snel weer iedereen mogen ontvangen en het kantoor aan iedereen kunnen laten zien. Het belangrijkste vind ik dat alle collega’s blij zijn met het resultaat!”

Wat kunnen we verwachten van het nieuwe hoofdkantoor?

“We zitten in een openbaar gebouw met een centrale receptie. Uiteraard word je, zoals iedereen van buro Nexus en buro Medical gewend is, open ontvangen en goed begeleid naar de zesde verdieping. Eenmaal aangekomen op de zesde verdieping staat de deur voor iedereen open. Ik kijk uit naar de koffie die we hopelijk snel met elkaar kunnen drinken. Tot in Tilburg!”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief