Vacatures in de zorg in Utrecht

Interview Olaf | buro Nexus

De leukste zorg vacatures in Utrecht vind je bij buro Nexus

Misschien heb je nog helemaal niet aan detachering gedacht. Wij vertellen je graag wat de voordelen zijn. Wanneer je in dienst bent bij ons, zorgen wij ervoor dat je aan de slag kan met uitdagende opdrachten die bij jou passen. Zo leer je van verschillende bedrijven en functies en kun je altijd ergens aan de slag. Ben je ziek, of zit je even tussen twee opdrachten in? Ook dan staan we voor je klaar en loopt je dienstverband gewoon door! Benieuwd welke zorg vacatures in Utrecht we nu open hebben staan?

Bekijk onze huidige zorgvacatures
Gehandicaptenzorg

In Amersfoort hebben we toffe zorg vacatures openstaan!

Woon je in Amersfoort of in de omgeving daarvan, dan is het natuurlijk wel zo prettig om daar in de buurt ook aan de slag te kunnen. Zo profiteer je van weinig reistijd en dus een optimale verhouding tussen werk en privé. Wil jij aan de slag als Helpende+ of misschien als Verpleegkundige in Amersfoort? Het is allemaal mogelijk!

Vacature Helpende+ Vacature Verpleegkundige

Vacatures in de zorg
in de omgeving van
Veenendaal

Ook in de omgeving van Veenendaal hebben we een netwerk aan zorginstellingen waar regelmatig interessante vacatures openstaan. Wil je graag in de omgeving van Veenendaal aan de slag in de zorg, dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende vacature!

Vacature Persoonlijk Begeleider
Zorg vacatures Brabant | buro Nexus

Op zoek naar zorg vacatures in Woerden of Nieuwegein?

Woon jij in het zuidoosten van de provincie Utrecht, bijvoorbeeld in de omgeving van Woerden of Nieuwegein? Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht. Wil je misschien in het ziekenhuis aan de slag als IC Verpleegkundige of juist in een zorginstelling in de buurt als Persoonlijk Begeleider? Buro Nexus heeft passende zorg vacatures in de omgeving van Woerden en Nieuwegein!

Onze vacatures in de zorg

Vacatures in de zorg
in Soest en Baarn

Aan de andere kant van Utrecht, in de omgeving van Soest en Baarn, zijn natuurlijk ook voldoende zorg vacatures te vinden. Buro Nexus gaat graag samen met jou op zoek naar een passende vacature, zodat je dicht bij huis aan de slag kan in een uitdagende functie!

Werken als Accountmanager

Kennismaken met buro Nexus?

Ben jij dus op zoek naar zorg vacatures in de omgeving van Utrecht en omliggende steden, dan helpt buro Nexus je graag verder. Op onze website vind je al verschillende zorg vacatures, maar we gaan ook graag samen met jou op zoek naar een geschikte functie in de omgeving van Utrecht. Zin om kennis te maken? Bij ons geen formele sollicitatieprocedures; we drinken gewoon graag een kop koffie (of thee) met je om je te leren kennen. Maak je eerst even een afspraak?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief