Vacatures in de zorg in Drenthe

Vacatures in de zorg in Drenthe

Drenthe. De provincie van heidevelden en hunebedden. Maar ook de provincie van gave zorg vacatures. De juiste nog niet tegengekomen? Daar zijn wij voor. Wij – buro Nexus – koppelen jou aan de leukste opdrachtgevers van heel Drenthe. Dus, wil jij elke dag met je goede been uit bed stappen? Kom dan langs voor een kop koffie. Maar pas op: voordat je het weet loop je de deur uit met een nieuwe baan. Gelukkig is dat nou nét de bedoeling!

Detacheringsbureau zorg | buro Nexus

De leukste zorg vacatures in Drenthe? Die vind je via buro Nexus!

Mensen helpen, dat zit in je bloed. Jij staat – dag in, dag uit – voor anderen klaar. Maar wie staat er voor jou klaar? Wij, natuurlijk, jouw favoriete detacheerder. Hoe dat werkt? Simpel. Wanneer je kiest voor een detacheerder, kies je voor vrijheid mét zekerheid. Wij matchen jou namelijk met verschillende zorginstellingen of ziekenhuizen, waar je voor lange of korte tijd aan de slag kunt. Zo kun je een kijkje in de keuken nemen bij verschillende organisaties en functies, maar dan wel met een vast contract.

Lees meer over buro Nexus

Vacatures in de zorg
in Drenthe

Of je nu net van school komt of al wat jaren meedraait. Dankzij ons zet jij die volgende stap in je carrière. En dan het liefst in de omgeving van Meppel. Want een zorg vacature in de buurt, dat wil toch iedereen? Stap gemaakt? Ook dan staan we voor je klaar. Maar dan wel langs de zijlijn, met ‘on the job’ begeleiding en een flinke stapel opleidingsmogelijkheden.

buro Nexus collega's

Hoe vind je passende zorg vacatures in Drenthe?

Of je nu aan de slag wil in de gehandicaptenzorg, in de ouderenzorg of in het ziekenhuis, buro Nexus staat voor je klaar. Dankzij ons brede netwerk vinden we altijd een functie die precies bij jou past. Weten of buro Nexus de partij voor jou is? Doe de matchtest. Je ontdekt het in vijf korte vragen. Kunnen we daarna allebei doen waar we goed in zijn. Wij, zorg vacatures zoeken in Hoogeveen. Jij, mensen helpen. Dat zit tenslotte in je bloed.

Zijn wij een
match?

Twijfel je nog of buro Nexus het juiste bedrijf is voor jou? Doe de matchtest en ontdek in 5 vragen of wij bij elkaar passen.

Doe de matchtest
Werken in de thuiszorg

Zorg vacatures in heel Drenthe

Woon je in de buurt van Assen? Of juist in omgeving Emmen? Geen zorgen! Ook daar zijn wij goed vertegenwoordigd in zorg vacatures. En dat blijkt uit de ervaringen van jouw toekomstige collega’s! Ze vertellen je er graag meer over.

Lees hun verhalen hier

Een keertje koffie drinken?

Heb jij één van onze zorg vacatures in Drenthe op het oog? Mooi. Dan komen we graag in contact. We leren je graag wat beter kennen in een persoonlijk, informeel gesprek. In dat gesprek stellen wij de juiste vragen, maar ook jij mag ons verhoren. Het is tenslotte een dialoog. Maak je eerst even een afspraak? Dan zetten wij de koffie (of thee) vast klaar. Tot straks!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief