Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij buro Nexus… hoe gaat dat in zijn werk en wat staat je te wachten? Deze stappen en tips geven je een steuntje in de rug voor dit toch wel spannende moment. Misschien wel de meest belangrijke tip: HEB PLEZIER! Geniet ervan om nieuwe contacten aan te gaan en om samen te kijken naar een mogelijk nieuwe stap in jouw loopbaan.

Jij gebruikt jouw talent,
wij stimuleren
jouw ontwikkeling

Sollicitatie stappenplan
Stap 1
Solliciteren maar!

Je solliciteert op de gewenste interne vacature via de website of neemt direct contact op met één van de Talent Advisors binnen buro Nexus.

Stap 2
Even bellen?

Binnen de 24 uur belt je persoonlijke Talent Advisor je op. Jullie overlopen de sollicitatie en plannen een moment in voor een eerste kennismaking.

Een goede voorbereiding is alles
Stap 3
Wie ben jij?

De Talent Advisor neemt in het eerste gesprek de tijd om je te leren kennen. Het doel is om voldoende informatie uit te wisselen over zowel onze mogelijkheden als jouw achtergrond, wensen en behoeften. Geef gerust aan wat er voor jou nodig is om te kunnen spreken van een geslaagde kennismaking.

Stap 4
Tijd voor een tweede gesprek!

Zijn wij een match? Zie je jezelf werken binnen buro Nexus? Dan plannen we met plezier een vervolgafspraak in met de Teamcaptain. Samen kunnen jullie dieper ingaan op de functie, het team en alle andere mogelijke vragen die jullie beiden nog hebben. Leeft het enthousiasme langs onze kant? Dan mag je zeker van de Talent Advisor een voorstel verwachten.

Het gesprek
Stap 5
We zijn er bijna...

Op dit moment zijn we laaiend enthousiast en willen we graag een productieve samenwerking aangaan. Als laatste stap ga je rond de tafel met één van de eigenaars. Zij nemen de tijd om iedereen die mee wil bouwen aan het succesverhaal van buro Nexus, zelf te ontmoeten. Ze zullen vast even enthousiast zijn als de Talent Advisor en Teamcaptain.

Stap 6
Welkom bij het team!

We maken de cirkel rond. Je gaat opnieuw met de Talent Advisor rond de tafel om het contractuele in orde te maken. Op naar een mooie samenwerking!

Dit zeggen jouw (toekomstige) collega's!