Landelijke dag psychische gezondheid

'' Bij buro Nexus hechten we veel waarde aan werkgeluk en vinden we het belangrijk dat iedereen met een grote glimlach naar het werk gaat. ''

Als we het over onze mentale gezondheid hebben dan hebben we het over onze emotionele, psychologische en sociale welzijn. Onze mentale gezondheid bepaalt hoe we ons voelen, wat we denken en welke handelingen we plegen. Verder bepaalt het ook hoe we met stressvolle situaties omgaan en heeft het ook invloed op relaties en je werk. Je werk is ook bepalend voor hoe je psychische gezondheid ervoor staat. Je bent immers vaak op je werk te vinden, je hebt daar dagelijks met verschillende situaties te maken en heeft dus invloed op hoe je je voelt. Bij buro Nexus hechten we veel waarde aan werkgeluk en vinden we het belangrijk dat iedereen met een grote glimlach naar het werk gaat. We doen er alles aan om het werkgeluk van onze collega’s te optimaliseren. We zetten net dat extra stapje. Hoe we dat doen? Door vijf intrinsieke waarden terug te laten komen in het dagelijkse werkleven van onze collega’s.

1. Persoonlijk contact

Persoonlijk contact met collega’s, leidinggevende en eventueel ook met je patiënten. Je wilt je gezien en gehoord voelen, maar ook fijne contacten opbouwen. Als je detacheert, kan het zo zijn dat je binnen een korte periode op verschillende projecten komt te staan. Het is dan belangrijk dat jij steeds in een fijne werkomgeving terecht komt met een fijne werksfeer. Persoonlijk contact, zowel binnen als buiten de muren van je project is iets wat buro Nexus waarborgt. Heb je een vraag of wil je even bijkletsen? Je HR Fieldmanager staat altijd klaar om je te woord te staan!

2. Waardering

Waardering in de vorm van een complimentje, maar ook een bosje bloemen of een berichtje. Bij buro Nexus belonen we je graag voor je al je harde werk en willen we dat je gezien wordt. Bij ons ben je geen nummertje, maar een waardevolle collega die we willen leren kennen. Deze waardering gaat dus verder dan alleen prestaties. Het is waardering voor jou als persoon.

3. Vrijheid

Op basis van de verantwoordelijkheid die iemand krijgt, moet ook de juiste hoeveelheid vrijheid geboden worden. Iedereen heeft zijn eigen talenten en werkt niet op dezelfde manier. Bij buro Nexus heb je de vrijheid om jezelf te zijn en ook te bepalen welke werkwijze bij je past en wat voor projecten jij interessant vindt.

4. Zingeving

Werk uitvoeren dat ertoe doet en ook waardevol voor je is. Wij gaan altijd op zoek naar een project waar jij je goed bij voelt. Een job waarbij je elke dag het gevoel hebt dat jij het verschil maakt en trots bent op je baan!

5. Persoonlijke ontwikkeling

Bij buro Nexus zijn we ervan overtuigd dat iedereen zichzelf moet blijven ontwikkelen. Om dit te verwezenlijken bieden wij diverse opleidingen en cursussen aan om ervoor te zorgen dat jij blijft groeien.  Op deze manier willen we ervoor zorgen dat jij je altijd uitgedaagd voelt om jezelf verder te ontwikkelen met onze steun.

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief