​​

Jouw kwaliteiten als HVAC-uitvoerder / werfleider

Zodra jij ’s ochtends de bouwlocatie oploopt heb jij de touwtjes in handen. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor de volledige HVAC-installatie. Zowel binnen nieuwbouw- als renovatieprojecten. Jij zorgt ervoor dat alles verloopt zoals het moet verlopen. Van uitvoering, tot veiligheidsinspectie. Onderaannemers, arbeiders en andere betrokken partijen kloppen bij jou aan voor sturing. Met jouw enthousiasme en passie voor de bouw motiveer je iedereen om je heen met als doel het beste van het project te maken. Daarnaast neem je actief deel aan werfvergaderingen en maak je meet- en vorderingsstaten op. Daar kom je helaas niet onderuit.

Jouw vaardigheden als HVAC-uitvoerder / werfleider

Bouwtekeningen hebben voor jou geen geheimen dankzij een goed ontwikkeld technisch inzicht. Stress komt niet in jouw woordenboek voor en je plant de sterren van de hemel. Jij bent een geboren people manager en weet iedereen te motiveren. Jij bent de motor die alles draaiende houdt.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting bouwkunde op zak. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work