fbpx
​​

Production engineer

Jouw kwaliteiten als Production engineer

Jij bent degene die ervoor zorgt dat het productieproces op een effectieve én efficiënte manier wordt ingericht. Jij neemt de leiding in technische probleemanalyses en alle communicatie daaromheen. Met jouw kennis van het product zorg jij ervoor dat de functionaliteit, de maakbaarheid en de assembleerbaarheid inzichtelijk worden. Je initieert en implementeert verbeteringen om zo kwaliteitsverbeteringen te realiseren. Als spin in het web sta jij tussen klant, collega’s en toeleveranciers en zorg je ervoor dat zij zich gehoord voelen.

Jouw vaardigheden als Production engineer

Jij hebt een realistische kijk op zowel het leven als op ieder project. Jij werkt accuraat, geen enkel foutje ontkomt aan jouw alziend oog. Je standpunten kun je helder en overtuigend neerzetten. Het vinden van de juiste mensen voor deze standpunten is voor jou geen enkel probleem. Dankzij jouw goed ontwikkeld analytisch vermogen los jij ieder probleem op – met twee vingers in je neus.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde of master in bijvoorbeeld de elektromechanica, elektrotechniek, automatisatie of werktuigkunde op zak. Aantoonbare ervaring en de ambitie om door te groeien tot een managementfunctie? Bij buro Nexus helpen we je graag naar die volgende stap in jouw carrière.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work