fbpx
​​

HVAC-projectleider

Jouw kwaliteiten als HVAC-projectleider

Zoals de naam al doet vermoeden begeleid je als HVAC-projectleider projecten binnen de deelgebieden Heating, Ventilation en Air Conditioning. Jij dient als aanspreekpunt én eindverantwoordelijke voor diverse projecten en zorgt ervoor dat deze goed voorbereid, uitgevoerd en afgeleverd worden. Kwaliteit draag jij hoog in het vaandel. Jij zorgt er dan ook voor dat deze gewaarborgd wordt. Gedurende de week sta je in contact met verschillende partijen, jij zorgt voor sturing en afstemming. Jij zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar afspraken nakomt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget, zowel qua tijd als financieel.

Jouw vaardigheden als HVAC-projectleider

Die rugzak op je rug? Tot de nok toe gevuld met technische kennis. Maar dat niet alleen. Met jouw organisatorische vaardigheden en sterk analytisch inzicht zorg jij ervoor dat ieder project tot een goed einde wordt gebracht. Jij weet daarnaast dat je niet alles alleen kan. Daarom weet jij precies waar de sterktes in jouw team liggen en hoe je die moet inzetten. Geen enkel detail ontgaat jou. En problemen? Daar anticipeer je op.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in bijvoorbeeld (werktuig)bouwkunde of elektromechanica (met de optie klimatisatie) op zak, met daarnaast een aantal specifieke opleidingen en/of cursussen om de HVAC-sterren van de hemel te presteren. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work