​​

Jouw kwaliteiten als Werfleider

Zodra jij ’s ochtends de bouwlocatie oploopt heb jij de touwtjes in handen. Na dat eerste, welverdiende, kopje koffie ga je aan de slag. Jij begeleidt het volledige productieproces en zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Problemen? Jij zorgt voor een passende oplossing. Als uitvoerder waak je over de wijze van uitvoering en zorg je dat alles veilig gebeurt. Onderaannemers, arbeiders en andere betrokken partijen kloppen bij jou aan voor sturing. Jij bent het centrale aanspreekpunt op locatie. Daarnaast neem je actief deel aan werfvergaderingen en maak je meet- en vorderingsstaten op. Tja, een klein beetje administratie hoort erbij.

Jouw vaardigheden als Werfleider

Bouwtekeningen hebben voor jou geen geheimen dankzij een goed ontwikkeld technisch inzicht. Stress komt niet in jouw woordenboek voor en je plant de sterren van de hemel. Het aansturen van een team gaat je goed af, dankzij jouw natuurlijke leiderschapsskills. Ideeën weet je dan ook op de juiste manier over te brengen.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting bouwkunde op zak. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work