​​

Jouw kwaliteiten als Projectleider Bouw

Zoals de naam het al doet vermoeden begeleid je als Projectleider Bouw projecten. Jij zorgt ervoor dat deze goed voorbereid, uitgevoerd én afgeleverd worden. Vanaf het eerste telefoontje van de klant ben jij bij een project betrokken. Je neemt een kijkje op locatie, stelt een begroting en een team op, en zorgt ervoor dat de benodigde voorbereidingen getroffen worden. Natuurlijk houd je rekening met de unieke randvoorwaarden van ieder project. Jouw collega's kloppen bij jou aan voor sturing en ook externe partijen vallen onder jouw domein. Afspraken maken (en zorgden dat deze worden nagekomen) valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Jouw vaardigheden als Projectleider Bouw

Die rugzak op je rug? Tot de nok toe gevuld met technische kennis. Maar dat niet alleen. Jij bent betrokken en houdt jouw ogen én oren altijd open. Plannen en organiseren kun jij als geen ander. Al ben je niet bang om – wanneer het nodig is – af te wijken van zo’n plan. Een goede projectleider weet ook dat ie niet alles alleen kan. Jij weet waar de sterktes in jouw team liggen en kan taken daardoor op de juiste manier delegeren. Geen enkel detail ontgaat jou. En problemen? Daar anticipeer je op.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde master of bachelor in de richting bouwkunde op zak. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work