Jouw opleidingen

Jezelf blijven ontwikkelen?
Wij geven jou die kans!

Bij buro Nexus zijn we er van overtuigd dat iedereen zichzelf moet blijven ontwikkelen. ‘Samen Groeien’ is niet voor niets een van onze kernwaarden. Om deze kernwaarde te verwezenlijken, biedt buro Nexus een divers opleidings- / cursusbeleid aan om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt. Zo groeien we samen en verhogen wij jouw werkgeluk.

Opleidingen

Welke opleiding/cursus kan jij volgen?

Jouw ontwikkeling staat voorop en daarom denken wij graag mee in jouw wensen en interesses. In principe is dus elke relevante opleiding/cursus bespreekbaar. Zo kun je denken aan een Excel, EHBO of tekencursus, maar ook zeker aan een voltallige opleiding als een MBO of een Master.

Dus ben jij bijvoorbeeld een (assistent) werfleider en wil je goed Frans kunnen spreken met jouw collega’s uit Wallonië? Wij zorgen dat jij de Franse taal kunt leren.

Of werk je in de zorg en wil je graag een stap hogerop? Wij zorgen ervoor dat jij een passende opleiding kan volgen.

Benieuwd welke mogelijkheden jij hebt? Neem contact op met jouw HR Fieldmanager!

Hoe werkt dit in de praktijk?

Wanneer je een opleiding/cursus wilt volgen is je HR Fieldmanager je contactpersoon. Deze zal jou gedurende het gehele proces bijstaan. Vanaf het moment dat jij aangeeft een opleiding te willen volgen tot het moment dat jij jouw diploma/certificaat in ontvangst neemt.

Andere collega’s gingen jou al voor. Benieuwd naar hun ervaring? Lees het hier!

Opleidingen

Hoe gaan wij om met kosten?

Wij vinden jouw ontwikkeling een gedeelde samenwerking. Daarom investeren wij in jouw ontwikkeling door het faciliteren en bekostigen van de opleiding/cursus, en jij ontwikkelt jezelf door hier tijd in te investeren. Zo zorgen wij er samen voor dat jij de opleiding/cursus succesvol zal voltooien.

Wil je meer informatie? Neem contact op met jouw HR Fieldmanager!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?