fbpx

Leandra Kuindersma

Het mooie aan buro Nexus is het persoonlijk contact.

Hoi Leandra, wat vind jij van onze way of work?

“Het past perfect bij mij. Ik ben geen type om ergens vast te roesten. 3 jaar op dezelfde plek blijven is dan ook niks voor mij. Maar té kort ergens blijven, is natuurlijk ook niet goed, want dan kan je je niet deftig inwerken. Bij buro Nexus sta je minimaal 3 maanden op een afdeling. Je hebt dus meer dan voldoende tijd om te wennen en een afdeling goed te leren kennen, maar je blijft er niet langer plakken dan je zelf wil. Dat is een gigantisch voordeel van detachering."

Hoe ben je terecht gekomen bij buro Nexus?

“Hiervoor werkte ik in de thuiszorg, maar het was tijd voor iets nieuws. Toen werd ik net door Serge gecontacteerd via LinkedIn. Ik ging in op zijn bericht en kwam op kennismakingsgesprek in kantoor Nijmegen. Bij een kop koffie kreeg ik een uitgebreide uitleg over wat detachering precies inhoudt. Voor ik het wist, was ik helemaal overtuigd en had ik mijn contract getekend!”

Vertel eens over je huidig project.

"Ik werk nu een maand op de somatische afdeling van zorggroep Amaris in Hilversum. Onlangs rondde ik mijn opleiding Verpleegkunde af en dit is mijn eerste project als verpleegkundige. Ik vind het heerlijk! Het is heel intensief, maar daar hou ik van. Stilzitten is niks voor mij. Ook Amaris is tevreden over mij, want er zijn plannen om mijn project te verlengen. Dat is allemaal perfect mogelijk.”

Je werkt nu een dikke 10 maand bij buro Nexus. Hoe kijk je hierop terug?

“Ik heb al een erg leuke tijd achter de rug. Zowel met Serge, mijn eerste contactpersoon, als nu met Lotte heb ik fijn contact. Dat vind ik het mooie aan buro Nexus: het is allemaal heel persoonlijk. Regelmatig krijg ik een appje of een belletje om te horen hoe het met me gaat. Dat was ik niet gewend bij mijn vorige werkgevers.”
 
“Ook de events zijn altijd erg leuk en goed opgezet. De nieuwjaarborrel in Breda was erg gezellig en ook de familiedag in Bobbejaanland vorig jaar was een geweldige ervaring. Toen was ik nog niet eens opgestart en toch was ik al welkom. Dat geeft je natuurlijk een fijn gevoel. Erg jammer dat dit nu door corona niet kan, maar ik kijk alvast uit naar de toekomst!”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?

    Ik ga akkoord met het privacy statement