fbpx

Dana de Swart

Na een half jaar kreeg ik al de kans om door te groeien!

Vertel! Wat is jouw buro Nexus verhaal?

In 2019 ben ik afgestudeerd van de opleiding communicatie in Nijmegen. Kort daarna ben ik via via in contact gekomen met buro Nexus. Vervolgens ben ik in mei 2019 gestart als Talent Master. Ik ben een half jaar werkzaam geweest in deze functie en kreeg na dit half jaar al de kans om door te groeien naar Talent Manager. Dit was een enorme uitdaging, maar ik heb veel geleerd als Talent Manager. Als Talent Master ben je voornamelijk bezig met je eigen kandidaten en professionals en als Talent Manager ben je meer verantwoordelijk voor het hele team. Het stukje leiding geven vond ik erg leuk hieraan. Na ruim een jaar met plezier als Talent Manager werkzaam te zijn geweest, heb ik begin dit jaar de kans gekregen om de overstap naar Business Partner te maken. De sales-kant kriebelde al een tijdje bij mij, maar ik vond mijn functie als Talent Manager ook nog steeds leuk. Ik merkte dat er nog genoeg in te leren was. Op een gegeven moment begon ik er steeds meer over na te denken om als Business Partner aan de slag te gaan en was ik veel bezig met het behalen van resultaten. Dit was voor mij een teken om de overstap te maken. Tot op heden ben ik erg blij met deze overstap. Het past heel goed bij me.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Ten eerste vind ik dat we een fijn team hebben op ons kantoor in Nijmegen. Met het hele team gaan we er altijd voor de volle 100% voor. Het stukje dat ik af en toe snel moet kunnen schakelen en handelen, vind ik leuk en uitdagend. Als er een aanvraag binnenkomt, kan het soms heel snel gaan. En als je vandaag denkt dat er nog geen kansen zijn, kan dat morgen opeens heel anders zijn. Ik heb zelf altijd een enorme drive om er vol voor te gaan, dat is voor mij het allerbelangrijkste. In de kernwaarde ‘willen winnen’ kan ik me dus ook erg vinden. Het bezig zijn met het behalen van doelen en het zien van resultaten drijft me in mijn functie als Business Partner.

Hoe omschrijf je het team en de sfeer in Nijmegen?

Er hangt een informele sfeer en iedereen kan goed met elkaar overweg. We weten allemaal wat we aan elkaar hebben en dat er hard gewerkt moet worden. Iedereen wil elkaar altijd helpen en we denken met elkaar mee. De balans tussen de gezelligheid en het hard werken is heel prettig. We kunnen af en toe een grapje maken, maar daarna gaan we allemaal weer hard aan het werk!

Waarom denk je dat professionals voor buro Nexus kiezen?

Als een professional in dienst komt bij buro Nexus dan kunnen ze afwisseling in werkzaamheden verwachten. Dit is ook een van de redenen waarom veel professionals voor ons kiezen. Ze kunnen een kijkje nemen binnen verschillende keukens, zonder dat ze elke keer van werkgever hoeven te switchen. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Bij ons krijgt iedere professional een vast contactpersoon en ik merk dat dat heel belangrijk is. Je krijgt het gevoel dat je echt ergens bij hoort en dat je onderdeel bent van een club. We bieden een luisterend oor voor iedereen!

Wat is het voordeel voor opdrachtgevers als ze kiezen voor buro Nexus?

Voor opdrachtgevers is het fijn om met buro Nexus in zee te gaan aangezien ze dan geen hele sollicitatieprocedures op hoeven te zetten. Stel een medewerker gaat met zwangerschapsverlof, dan hoeven ze maar bij ons aan te kloppen en wij zorgen dat er iemand ter vervanging wordt ingezet. De zorginstelling hoeft hier zelf niet lang mee bezig te zijn en weet toch dat er altijd voldoende personeel op de werkvloer staat. Daarnaast kunnen wij altijd garanderen dat we kandidaten beschikbaar hebben.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Als straks alles weer mag dan kan ik niet wachten om weer te dansen op een festival, lekker in de zon te zitten op het terras, uit eten te gaan of het vliegtuig te pakken naar een warm land. Het zijn een beetje de standaard dingen die iedereen leuk vindt, maar daar maak je me echt heel blij mee!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?