Vacatures in de zorg in Limburg

Woon jij in het prachtige Limburg en ben je op zoek naar vacatures in de zorg? Of werk je misschien al in de zorg, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bij buro Nexus helpen we je graag. Wij hebben verschillende vacatures in de zorg in Limburg beschikbaar, maar helpen je ook graag zoeken naar een passende functie. Samen zetten we de nieuwe stap in jouw carrière!

Bekijk onze zorgvacatures

Limburg
zorg vacatures

werken in het ziekenhuis

Buro Nexus biedt je de leukste zorg vacatures in Limburg!

Misschien heb je nog niet eerder aan detachering gedacht in je zoektocht naar zorg vacatures in Limburg. Wij laten je graag zien waarom dit een goede optie is! Wij hebben een breed netwerk aan verschillende zorgverleners die diverse functies beschikbaar hebben. Wil je graag aan de slag als Helpende, of juist als Verzorgende IG? Wat jouw droomfunctie ook is, wij hebben het in ons netwerk. En anders gaan we voor je op zoek! Zo komt jouw nieuwe baan steeds dichterbij.

Lees hier meer over detachering in de zorg
detacheren zorg

Vacatures in de zorg: aan de slag in Noord-Limburg

Woon je in Noord-Limburg, bijvoorbeeld in Venlo of Venray, ook dan staan we voor je klaar met de leukste vacatures in de zorg. Hoewel we nog geen kantoor in Limburg hebben, hebben we ook in onze zuidelijkste provincie een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen. En daar zijn ze altijd op zoek naar enthousiaste zorgmedewerkers zoals jij. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als Helpende+ in Venray? Of als Verzorgende IG bij een verzorgingstehuis in Venlo? Wij zorgen ervoor dat je er aan de slag kunt!

Vacature Helpende+ Vacature Verzorgende IG

Vacatures in de zorg
in Midden-Limburg

Niet alleen in Noord-Limburg zijn er via buro Nexus zorg vacatures te vinden, ook in het midden van de provincie zijn we actief. Zo hebben we verschillende vacatures in de zorg in Roermond beschikbaar. Zou je graag als Interim Manager in de zorg aan de slag gaan? Ook dat is mogelijk. Ben jij een expert op het gebied van zorgprocessen en bedrijfsvoering in de zorg, solliciteer dan als manager in de zorg!

verzorgende ig

Zorg vacatures in het zonnige Zuid-Limburg

Woon jij in het zonnige Zuid-Limburg en ben je daarom op zoek naar zorg vacatures in bijvoorbeeld Sittard? Ook dan kun je terecht bij ons. Lees bijvoorbeeld eens het verhaal van Esther Duijkers, een zorgtopper die via buro Nexus aan de slag is in de regio Zuid-Limburg. Zij vertelt je graag waarom het werk zo leuk is!

Lees het verhaal van Esther

Vacatures in de zorg
in Maastricht

Natuurlijk kunnen we de hoofdstad van deze bourgondische provincie niet vergeten. Ook in Maastricht kun jij aan de slag in de zorg! Ben jij die zorgtopper die graag aan de slag wil als Verpleegkundige, Persoonlijk Begeleider of Verzorgende? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?